Răsturnare spectaculoasă la Muntenii de Sus

Chemate de urgență, echipajele Ambulanței și Poliției au găsit o mașină răsturnată peste un gard pe DN 24 la Muntenii de Sus. În interior se aflau trei bărbați, care au fost extrași și trasportați la Spitalul Județean de Urgență, unde au fost diagnisticați cu politraumatisme.

Accident spectaculos în această dimineață pe DN 24 în satul Muntenii de Sus, comuna Muntenii de Sus.

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, cărora li s-auu adăugat și două ambulanțe tip B ale Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, după ce au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe DN24, în localitatea Muntenii de Sus, comuna Muntenii de Sus.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism ieșit în afara carosabilului, răsturnat peste un gard din beton. În autoturism se aflau trei bărbați. Victimele (trei bărbați cu vârste de 33 ani, 30 ani și 27 ani) au fost extrase și predate echipajelor de pe ambulanțe, care le-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu politraumatisme în urma unui accident rutier.

Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate în continuare de instituțiile abilitate în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.