Garnizoana Bârlad a deschis anul de instrucție

Cele patru unități militare ce compun Garnizoana Bârlad au participat, ieri, 11 ianuarie, la Ceremonia de deschidere a anului de instrucție 2021. Activitatea s-a desfășurat pe platoul de adunare a Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru Tell”, la manifestare fiind prezent din partea Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza” Focșani șeful de stat major al brigăzii, colonelul Marius Hulpoi.

În mesajul de deschidere a anului de instrucție, comandantul Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru Tell”, colonelul Costel Sorin Balan a punctat principalele obiective îndeplinite de unitățile din garnizoană în anul 2020 și a transmis principalele activități pentru anul 2021. De asemenea, a prezentat și principalele direcții de efort, obiectivele și standardele de performanță pe care trebuie să le îndeplinească militarii Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru Tell”, unitate ce, la 1 noiembrie 2020, a împlinit 105 de existență.

Ulterior, ceremonia a continuat cu defilarea unităților din garnizoană, s-a executat revista de front a trupelor, s-au verificat documentele de conducere și planificare, după care unitățile au trecut la desfășurarea instrucției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.