Accident în municipiul Vaslui. O persoană a fost transportantă la spital în stare gravă

Grav accident de circulație la ieșirea din municipiul Vaslui spre Moara Moara Grecilor. O persoană a ajuns în stare gravă la spital după ce, din cauza vitezei excesive, șoferul unei mașini marca Audi a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp.

Un grav accident de cirulația a avut loc în această dimineață la ieșirea din municipiul Vaslui spre Moara Grecilor după ce un șofer care circula cu viteză mare a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de iluminat. Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui și ale Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui s-au deplasat la fața locului, descarcerând o persoană care a fost transportată la spital în stare gravă, prezentând politraumatisme.

„Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare grea și o ambulanță SMURD tip B2  cu echipaj de prim ajutor pentru  un accident rutier produs în municipiul Vaslui, pe strada Ștefan cel Mare, ieșirea spre Moara Grecilor. La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism intrat într un gard , după ce lovise în prealabil un stâlp de electricitate pentru troleibuz. În autoturism se afla o persoană încarcerată. După aproximativ 15 minute, victima a fost descarcerată și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, aceasta fiind diagnosticată cu politraumatisme în urma unui accident rutier”, au comunicat reprezentanții ISU Vaslui.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.