Doina Silistru, după patru mandate de succes în Senatul României: „Știu că las ceva în urma mea!”

Doina Silistru, unul dintre cei mai longevivi parlamentari vasluieni și, prin prisma activitații și rezultatelor, probabil cel mai bun senator trimis de vasluieni în legislativul național, a vrut ca, în preajma Sărbătorilor de iarnă, să transmită un mesaj de suflet celor care, în ultimii 16 ani, i-au fost alături și au susținut-o. „Știu că las ceva în urma mea – legi importante și inițiative care au oferit un sprijin concret agriculturii românești -, dar cel mai important aspect, de care aleg să nu mă despart niciodată, este amintirea echipelor în care am lucrat, relațiile de prietenie pe care le-am construit în timp, cu oameni simpli, cu specialiști, cu primarii Partidului Social Democrat”, a declarat Doina Silistru.

Printr-un mesaj scurt, dar emoționant, fostul senator PSD Doina Silistru a ținut să marcheze intrarea într-o nouă etapă a vieții, după ce, în ultimii 16 ani, de-a lungul a patru mandate de succes în Senatul României, a fost președinte al mai multor comisii și membru în conducerea camerei superioare a Parlamentului, și-a pus semnătura pe sute de proiecte legislative, devenite ulterior legi, și a susținut sute de inițiative în domeniul agriculturii, dar nu numai.

„16 ani – pentru unii, mulți, pentru alții, dimpotrivă. Au fost 16 ani de luptă, de renunțări, cu multe satisfacții, dar și cu deziluzii. Au fost 16 ani în care m-am simțit direct responsabilă față de vasluienii care au avut încredere în mine și m-au trimis să îi reprezint în Parlamentul României. Niciodată nu voi putea să le răsplătesc încrederea pe care mi-au acordat-o, dar îi privesc în ochi atunci când le spun că am încercat să nu le înșel așteptările”, spune Doina Silistru.

„Știu că las ceva în urma mea – legi importante și inițiative care au oferit un sprijin concret agriculturii românești -, dar cel mai important aspect, de care aleg să nu mă despart niciodată, este amintirea echipelor în care am lucrat, relațiile de prietenie pe care le-am construit în timp, cu oameni simpli, cu specialiști, cu primarii Partidului Social Democrat. Țin să subliniez sprijinul foarte important pe care, în toți acești ani, mi l-au acordat primarii PSD din județul Vaslui, oameni demni, corecți și serioși, pe a căror părere m-am bizuit permanent. Voi continua să o fac, pentru că primarii noștri au fost și sunt legătura dintre noi și oameni. Lor, de asemenea, le datorez mai mult decât pot exprima în cuvinte!” a mai spus Doina Silistru.

„Este o perioadă de reflecție. Voi continua munca de cercetare, voi dedica mai mult timp familiei – unul dintre sacrificiile pe care trebuie să le faci în mandatul public – și voi rămâne aproape de oamenii care au nevoie de mine, cu vorba și cu fapta”, a conchis Doina Silistru.

Pentru că sărbătorile bat la ușă, Doina Silistru și-a îndreptat gândul către toți vasluienii, cărora le-a urat sănătate, multe realizări și un an nou mai bun. „Am fost cu toții afectați, în acest an, de efectele pandemiei. De aceea, tuturor vasluienilor le doresc în primul rând sănătate și puterea de a depăși această perioadă extrem de dificilă. Sărbători fericite și la mulți ani!”

2 COMENTARII

  1. Da , las in urma mea cel mai sarac judet din Romania, dupa 4 mandate, iar in urma marii prietenii cu primarii pesedisti raman cu o pensie speciala babana pe care toti prostii nepesedisti o vor plati prin munca asidua zi si noapte pe toata durata vietii mele. Da sunt f. f. f. multumita

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.