CJ Vaslui organizează licitație pentru informare legată de COVID

• Consiliul Județean Vaslui organizează o licitație publică prin care vasluienii care lucrează sau se află în îngrijire în cele 45 de centre rezidențiale din județ vor fi informați în legătură cu virusul SARS-COV-2. Scopul este dezvoltarea capacității de protecție și limitare a răspândirii infecției.

Consiliul Județean Vaslui a anunțat organizarea unei licitații publice pentru realizarea de materiale informative de care vor beneficia și care vor fi răspândite în cele 45 de centre rezidențiale din județ. Acestea, panouri și plăci amplasate pe clădiri, ca și colante care vor fi distribuite către persoanele vizate, îi vor informa pe vasluienii găzduiți în aceste stabilimente cum să se protejeze mai bine pentru a nu risca infectarea. Valoarea contractului va fi de 27.515 lei iar obiectul acestuia este „creșterea capacității de gestionare a crizei cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2 în centrele sociale publice rezidențiale în scopul protejării persoanelor vulnerabile”. Termenul limită pentru depunerea ofertelor de către cei interesați este 16 noiembrie.

În luna mai a acestui an, virusul SARS-C0V-2 a făcut o victimă după alta în Căminul pentru Persoane Vârstnice din Tutova, patru dintre cei 72 de bătrâni cazați acolo decedând, în vreme ce alți 13 erau infectați. Situația la nivel național a acestor centre a fost, de asemenea, extrem de îngijorătoare, Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții anunțînd atunci că 1,6% dintre beneficiarii centrelor de asistență socială au fost infectați cu COVID-19 și 360 de salariați, se înregistraseră 98 de decese la bătrâni și existau mari disfuncționalități în testarea personalului și a beneficiarilor.

1 COMENTARIU

  1. Rugam Consiliu Judetean Vaslui (platiti foarte bine din bani publici) sa intretina pe timp de iarna (parazapezi , dezapezire , …) drumul judetean DJ 242 B (comuna Malusteni) !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.