Centrul de Excelență își așteaptă elevii!

Centrul Județean de Excelență Vaslui (CJEVS) se pregătește să-și deschidă porțile pentru al treilea an de funcționare. Pentru asigurarea accesului cât mai larg la activitățile centrului, termenul de înscriere a fost prelungit atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice, până în data de 17 septembrie, la ora 17.00.

În 2018, drept recunoaștere a rezultatelor deosebite ale elevilor vasluieni la diversele concursuri și olimpiade școlare, era înființat Centrul Județean de Excelență Vaslui, a zecea astfel de instituție deschisă la nivel național. Rezultatele elevilor care au frecventat cursurile centrului sunt meritorii și confirmă eforturile personale ale acestora și ale profesorilor lor pentru o pregătire intensivă de valoare, care a condus la obținerea performanței. Acum, Centrul Județean de Excelență se pregătește să-și înceapă activitatea în cel de-al treilea an de funcționare, an aflat, din păcate, sub semnul Covid 19, cu restricțiile și măsurile de protecție și distanțare aferente. Totuși, deși locațiile în care se desfășoară cursurile sunt în cele trei municipii, respectiv în zone în care școlile își desfășoară actvitatea sub scenariul galben, cele ale CJEVS se vor putea desfășura sub scenariul verde, cu prezența fizică a elevilor și profesorilor în sălile de clasă, cu respectarea, bineînțeles, a măsurilor de precauție aferente.

Până la această dată, s-au înregistrat online pentru noul an școlar 880 elevi și 79 cadre didactice. Elevii doritori și capabili de performanță care au frecventat sau nu cursurile Centrului Județean de Excelență Vaslui în anul școlar anterior se mai pot înscrie până în data de 17 septembrie, ora 17.00 la cursurile centrului pentru una din disciplinele/ domeniile: astronomie și astrofizică, fizică, biologie, chimie, geografie, informatică, limba engleză, limba franceză, limba rusă, limba spaniolă, limba și literatura română, limba latină, matematică, robotică. Pentru aceasta, elevii doritori și capabili de performanță, inclusiv cei care au frecventat cursurile Centrului Județean de Excelență Vaslui în anul școlar anterior trebuie, să completeze formularul on-line, disponibil pe site-ul instituției, cjevs.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.