Incendiu puternic, stins la timp, în bazarul vasluian

• Ieri dimineață, angajații municipalității îndepărtau urmele incendiului puternic care a izbucnit în noaptea de duminică spre luni în bazarul din municipiul Vaslui. Au ars două anexe dintr-o parte laterală, pompierii intervenind înainte ca focul să se propage.

Comercianții vasluieni erau mulțumiți, ieri dimineață, după ce incendiu care a izbucnit în noaptea de duminică spre luni în incinta bazarului a fost stins la timp de pompieri, înainte să se propage. În incendiul violent au ars două anexe de la marginea bazarului, pompierii intervenind, în jurul orei 24.00, după ce vasluienii care locuiesc în apropiere au sesizat focul și au anunțat la numărul unic de urgență 112.

„Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la intrarea în bazar. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta violent la acoperișul a două barăci din bazar și exista pericol de propagare spre alte anexe. Nu au fost înregistrate victime”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Podul Înalt” Vaslui.
În bazarul din municipiul Vaslui își desfășoară activitatea aproximativ 100 de comercianți, activitatea lor nefiind tulburată luni de întâmplarea nefericită din noaptea precedentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.