Viceprimărița Bârladului și sora fostului prefect de Vaslui, în finala „Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială”

În urma voturilor acordate on-line sutelor de nominalizați la cele 18 categorii de premii din cadrul „Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială”, printre cei care se „vor lupta” pentru a rămâne între finaliști se numără și două persoane din județul Vaslui. Prima este Georgiana Popica, nominalizată la „Premiul Asistentul social din domeniul incluziunii sociale / economie socială”. Aceasta a strâns 2.870 de voturi de la internauți, astfel că rezultatul a plasat-o pe locul II al clasamentului dintr-un total de 18 nominalizați și a propulsat-o printre cei trei finaliști cu șanse la premiu.

Al doilea reprezentant al județului care a acces în finală grație voturilor on-line primite de la simpatizanți este Roxana Miron-Feraru, viceprimarul Bârladului, care a fost nominalizată la categoria Personalități care Susțin Asistența Socială, premiul „Politicianul anului”. Și aceasta s-a clasat tot pe locul II, cu un total de 16.224 voturi strânse.

„Vă mulțumesc pentru susținere și pentru interesul manifestat pentru Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială! Am intrat în finală, urmând ca, în perioada imediat următoare, să aibă loc a doua etapă a competiției – evaluarea dosarelor”, a scris Feraru pe contul ei de socializare, imediat după afișarea rezultatului provizoriu.

Potrivit calendarului Galei, între 25 februarie – 9 martie, are loc jurizarea. Ediția din acest an a Galei se va desfășura pe 17 martie, la Ateneul Român, și se va adresa unui număr de câteva sute de participanți. Ca și la celelalte șase ediții, gazda evenimentului va fi tot Andreea Marin, Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială, iar manifestarea va fi presărată de momente artistice susținute de Loredana & Agurida Band.

Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, Gala este evenimentul în care asistenți sociali din întreaga țară, autorități și jurnaliști sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conștientizarea contribuțiilor din domeniul social și nevoia acțiunilor ulterioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.