Directorul Reiser SA Barlad a demisionat din functie

La numai doi ani si jumatate de la castigarea concursului, Adriana Ursu, directorul SC Lucrari de Drumuri si Poduri (LDP) Reiser SA, societate ale carei actiuni sunt detinute de Consiliul Local Barlad, si-a dat demisia din functie din motive personale. Scrisoarea de demisie a fost datata ieri, 10 februarie, si a fost inregistrata la Consiliul de Administratie (CA) al Reiser, al carui presedinte este liberalul Daniel Buzamat. Hartia depusa, foarte concisa, contine o singura fraza: Catre Consiliul de Administrate al SC Reiser SA: Subsemnata Ursu Adriana, director de mandat la SC Reiser SA Barlad, va anunt ca demisionez din functia in care am fost desemnata, din motive personale.

Contactata telefonic, aceasta a confirmat faptul ca, ieri, si-a depus scrisoarea de demisie, ca a fost deja inregistrata la CA, dar s-a abtinut de la a declara alte informatii, inclusiv motivul care a condus la decizia brusca. In schimb, Daniel Buzamat a respins apelul, fie pentru ca nu a dorit sa comenteze renuntarea la functia de conducere a directorului, fie pentru ca era ocupat.

Trebuie spus ca Adriana Ursu (61 ani) a fost numita in aceasta functie in iunie 2017, dupa ce a participat la concursul organizat pentru ocuparea fotoliului de director, fiind singurul candidat. De profesie inginer, aceasta a detinut firma SC Alma Estet Company SRL Barlad, infiintata la finele lui 2004 si suspendata in 2017, ce a avut ca obiect de activitate lucrarile de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.