Listele permanente electorale sunt actualizate

Primria municipiului Vaslui a nfiintat o comisie n vederea verificrii listelor electorale permanente folosite la Referendumul pentru demiterea presedintelui Romniei. Actiunea de verificare const n scoaterea de pe listele permanente a persoanelor decedate, a celor care si-au schimbat domiciliul, precum si a celor care, ntre timp, nu mai au cettenie romn. Reprezentantii Primriei Vaslui au precizat c nu exist informatii n ceea ce priveste votul altor persoane n locul celor decedate. Reamintim c, potrivit rezultatelor provizorii ale Rences mntului populatiei din luna octombrie 2011, populatia stabil din municipiul Vaslui este de 50.953 persoane. Tot n municipiul resedint de judet, numrul persoanelor nscrise pe listele electorale permanente de la Referendumul pentru demiterea presedintelui Romniei este de 64.538. Mai exact, n capitala judetului, numrul votantilor este mai mare cu 13.585 persoane dect numtul total al locuitorilor orasului.

2 COMENTARII

  1. Ponta continua in acelasi mod diversionist si iresponsabil. Involuntar sau mintind cu buna stiinta, naiv sau cu reacredinta, fabrica fraze in care, a doua parte, o contrazi, sperand astfel macar la jumatati de adevar. Spune ca va trimite CCRului, exact ce i s-a cerut (liste), apoi revine si spune ca va trimite cifre si nu liste. Un limbaj pentru Europa, altul pentru alegatorul multiplu gorjean. Au dat in vileag votul multiplu, si el a descoperit, dupa o luna de la referendumul pe care l-a organizat, primari adversari care au impiedicat dreptul la vot. De ce asa tarzie reactia. A tainuit frauda timp de o luna! Ce lege scoate de pe o lista electorala un cetatean caruia i-a expirat buletinul ? Acesta, pana nu-si actualizeaza actele, nu poate vota, poate isi asuma dreptul de a nu vota, dar nici o lege nu-l poate elimina de pe o lista electorala. Sunt multiple exemple de morti care”au votat”. De ce nu n-i se da numarul lor ? Insiruirea faradelegilor, absurditatilor, grosolaniilor lui Ponta devine imposibila. Razboiul lui „care pe care” continua fara menajamente, orice lovitura e permisa, unii si altii se acuza de lovitura de stat, nici unii nici ceilalti nu-si recunosc crimele.

  2. daca scoateti mortii din listele electorale ,cine va mai vota cu Base si PDL?ar mai ramane cei cu certificate de handicapati ,dar si ei au inceput sa se rareasca. sa te tii zmiorcaiala pe capul conducatorului iubit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.