Grzile la Chirurgie, neperturbate de concediul electoral al dr. Marcu

ncepnd de astzi, doctorul Octavian Marcu, chirurg la Spitalul de Urgent „Elena Beldiman” Brlad, a intrat n concediu de odihn. Desi conducerea unittii nu prea ar fi vrut s i aprobe cererea, ca s nu perturbe activitatea sectiei de Chirurgie, nu a avut cum s refuze. Si asta chiar dac sectia ar rmne cu prea putini medici care s efectueze grzi. ns doctorul Marcu este candidat la fotoliul de primar al Brladului si, din punct de vedere legal, are tot dreptul s si ia concediu, pentru a putea participa la campania electoral. Conducerea spitalului stie acest lucru, asa c, nc de la nceputul lunii aprilie, a dus tratative pentru a aduce un nlocuitor care s-i preia grzile. Asta mai ales c, pn acum, doar patru chirurgi asigurau grzile n sectie si oricum nu era suficient. „Este dreptul domnului doctor Marcu s intre n concediu de odihn n perioada campaniei electorale, si si-a depus deja cererea. Cu ncepere de miercuri, 2 mai, linia de gard va fi completat de un chirurg de la Husi. Este ceva mai n vrst si nu este angajat la Spitalul de acolo. Sperm s l convingem s rmn s ne ajute cu grzile si dup ce doctorul Marcu se va ntoarce din concediu. n felul acesta, medicilor actuali nu le-ar mai veni rndul asa de des s fie de gard si ar fi mai putin stresati”, ne-a spus dr. Gabriela Danis, directorul medical al unittii medicale. De mentionat c, pn n aprilie, grzile erau asigurate de medicii Octavian Marcu, Georgel Oanea, Emil Dolea si Vasile Vasiliu, seful sectiei.

3 COMENTARII

  1. CAT TIMP este PSD la conducere PETCU nu are ce sa faca decat sa execute!!deci sa intelege ca va lipsi de la ciubucuri!!oricum cred ca oamenii fug de spital mai ceva decat de tamaie cand stiu ce ii asteapta acolo!!apropo seful sectiei Vasiliu ai rezolvat treaba cu taxele celor care stateau in rezervele sectiei??iar voi jurnalistilor nu mai monitorizati Spitalul din Barlad ??aveti subiecte pentru fiecare zi in acest sector!

  2. PETCU NU A AVUT DE ALES CA ALTFEL I-AR FI DESFACUT SI CONTRACTUL DE MUNCA… SI ASA PETCUCULICA NU MAI POATE SA-L PUPE-N DOSS PE SOLOMONEL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.