Un tnar de 20 de ani a vrut sa violeze o batrna de 82 de ani

Judectoria Vaslui a emis mandat de arestare preventiv pe numele lui Eduard A., n vrst de 20 de ani, domiciliat n satul Corni Albesti, comuna Albesti, acesta fiind cercetat de politistii vasluieni sub aspectul svrsirii infractiunii de violare de domiciliu si a tentativei la infractiunea de viol. n noaptea de 4 spre 5 august, tnrul a ptruns fr drept n curtea unei locuinte, a ntrerupt alimentarea cu energie electric la imobilul respectiv, apoi a fortat un geam si a ptruns n una din camere. Proprietara, o femeie n vrst de 82 ani, a auzit zgomot si l-a surprins pe tnr n locuint, moment n care Eduard A. a ncercat s ntretin raport sexual cu femeia mpotriva vointei acesteia. Btrna a solicitat sprijinul unei surori care se afla n locuint, moment n care tnrul a prsit locul faptei n grab. n urma activittilor desfsurate de politisti din cadrul Politiei municipiului Vaslui, suspectul a fost identificat si retinut pentru 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat la Parchetul de pe lng Judectoria Vaslui, respectiv Judectoria Vaslui, cu propunerea de arestare preventiv. Instanta a admis propunerea Parchetului de pe lng Judectoria Vaslui si a dispus arestarea preventiv a lui Eduard A. pentru o perioad de 29 zile, acesta fiind condus la arestul inspectoratului. Tnrul mai este cercetat de politisti n alte dosare penale pentru svrsirea de infractiuni cu violent.

2 COMENTARII

  1. Cu putin timp in urma a mai fost un viol in sat cu violenta asupra unei batrine Vasilache Dicuta.Unde mai pui ca ginerele femeii lucreaza la Politie?

  2. Cu putin timp in urma a mai fost un viol in sat cu violenta asupra unei batrine Vasilache Dicuta.Unde mai pui ca ginerele femeii lucreaza la Politie.De ce seful de post sta la punctul de control Crasna in loc sa rezolve problmele din comuna?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.