Ct face 13 – 2? Raspuns: tot 13!

Pentru c nu au mai rspuns la telefon, doi consilieri locali ai PC, unul din Suletea, cellalt din Banca, au fost exclusi din partid. Curtenia de toamn-iarn are un scop nobil: pn n primvar, PC Vaslui va definitiva listele potentialilor candidati la primriile din judet, iar pn n var, listele candidatilor la consiliile locale.

Cutremur n PC Vaslui: 2 din cei 13 consilieri locali ai partidului au fost exclusi din partid. Alin Trifu, presedintele interimar al Filialei Judetene Vaslui a PC, a precizat, ieri, ntr-o conferint de pres, c cei doi nu au mai rspuns de luni bune chemrii partidului. „Domnul Cristian Necel, din Sulertea, nu a mai rspuns la telefon; din cte am nteles, este plecat din tar. Si pe Ion Ciuchilan, consilier local n comuna Banca, l sun, dar nu rspunde”, a explicat Alin Trifu. Locurile celor doi, crora le-a fost retras sprijinul politic, va fi luate de urmtorii din listele de consilieri ai partidului.

Reorganizarea PC continua

Ieri, la Vaslui a fost prezent si Constantin Avram, vicepresedinte al PC si lider al filialei din Bacu a partidului. Avram a precizat c toate organizatiile din Moldova au intrat ntr-un proces de reevaluare si reconstructie, scopul fiind intrarea n fort a PC n structurile alese ale administratiei publice locale. Astfel, pn la sfrsitul lunii martie, filialele trebuie s definitiveze listele cu potentialii candidati la primriile din judet iar pn n var, listele de consilieri locali si judeteni. PC, a mai spus Constantin Avram, si mentine dorinta de a merge singur pe liste la alegerile locale viitoare. Nu acelasi lucru se poate spune si despre alegerile generale, unde situatia este mai complicat si mai… contextualizat. n orice caz, a conchis, Avram, „(…) deocamdat, PC sustine toate demersurile opozitiei, inclusiv motiunea depus pe educatie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.