Primarul Titi a multumit Guvernului Boc

Emotionat de prezenta unui secretar de stat din Ministerul Mediului, sau poate de faptul c a reusit s inaugureze o prim investitie cu ajutor de la actualul executiv, ieri, primarul Brladului, Constantin Constantinescu, a adus multumiri Guvernului Boc. Acelasi guvern pe care, recent, edilul sef l-ar fi vrut… spnzurat! Cum interesul poart fesul, e clar: primarul vrea finantare si pentru un alt proiect important!

Inaugurare de inaugurare, ieri, la blocurile ANL din zona „Crmidrie”, din Brlad, unde au fost date n folosint panourile solare generatoare de energie termic. Un secretar de stat n Ministerul Mediului, primarul, viceprimarul si alti angajati ai Primriei Brlad au fost prezenti la receptia lucrrii „Completarea sistemului de nclzire clasic cu sistemul care utilizeaz nclzirea solar la blocurile B2, B3 (ANL) din orasul Brlad”. Constantin Constantinescu a fost, se poate spune, precaut la nceputul discursurilor oficiale. Asta pentru c se afla n prezenta unui secretar de stat, n persoana lui Gheorghe Popescu, care mai ocup si functia de presedinte al Fondului de Mediu n cadrul ministerului. „Este o investitie pe care Guvernul actual a tratat-o cu toat responsabilitatea si pe care a reusit s o finalizeze, a se ntelege s o finanteze, n doar patru luni. Avem mult mai multe proiecte n derulare care vizeaz altceva dect arderea materialelor epuizabile. Aici inaugur m, astzi, al 18-lea proiect de acest fel, finantat ntr-o perioad foarte scurt. Ministerul Mediului nu mai trateaz aceste probleme ca fiind o glum. Avem bani acum pentru a asigura plti chiar pe loc. Vreau s spun c noi (Guvernul, n.r.) i tratm pe toti egal, ntruct lucrm pentru oameni, nu pentru primari”, a spus secretarul se stat. Imediat dup Popescu, a vorbit si primarul Brladului. „Vreau s multumesc Guvernului Boc pentru aceast initiativ. Este o investitie foarte… necesar. Discutm despre suma de circa 250.000 Euro, dar credem c, n foarte scurt timp, vom reusi s punem n aplicare si proiectul de circa 17 milioane Euro privind strzile de pe Deal”, a spus cu miere n glas primarul Constantinescu. „Linguseala” nu a fost gustat deloc de deputatul Adrian Solomon. Parlamentarul si-a fcut de treab si a ales s dispar din raza camerelor. ntrebat cum comenteaz laudele aduse Guvernului Boc, Solomon a dat un rspuns abil: „E bine, uneori, s te faci frate cu dracu’ pn treci puntea…”

4 COMENTARII

  1. BRAVO DOMNULE PRIMAR CA IN CEASUL DE PE URMA NU TE-AI MAI LUAT DUPA CIRCARUL SOLOMON SI AI INTRAT IN RIND CU PRIMARII DE LA HUSI SI VASLUI PUNIND INTERESUL ORASULUI INAINTEA POLITICII DE PARTID.ACUM MA INTREB DACA FACEA ASTA SI IN MANDATUL LUI TARICEANU POATE ACUM AVEAM STRAZI MAI BUNE ,CONDUCTE DE APA NOI SI CANALIZARE PENTRU MUNTENI SI PODENI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.