Locuri de munca n Danemarca

Agentia Judetean pentru Ocuparea Fortei de Munc (AJOFM) Vaslui, prin reteau Eures, pune la dispozitia persoanelor interesate 50 de locuri de munc vacante n Danemarca pentru muncitori necalificati, n ocupatia jupuitor nurci. Solicitantii vor lucra n echip, ntr-una din cele mai moderne companii daneze, specializat n prelucrarea si obtinerea produselor din piele si blan. Contractul de munc se va derula n perioada 8 noiembrie – 17 decembrie 2010. Cei interesati vor depune la sediul agentie un CV model Europass n limba englez cu fotografie atasat. Termenul limit pentru depunerea a CV-urilor este 22 septembrie 2010. Pentru detalii suplimentare, solicitantii se pot adresa consilierului Eures din cadrul AJOFM Vaslui, str. Spiru Haret nr. 5, e-mail vs_eures@ajofm.anofm.ro, telefon 0235/318184. AJOFM Vaslui faciliteaz libera circulatie a lucrtorilor n statele membre ale Uniunii Europene prin sprijinirea cettenilor romni n vederea ncadrrii n munc.

6 COMENTARII

  1. Lucrez in Danemarca de un an,am salariul de 13000 DK,din 10000 DK nu platesc impozit,nimeni nu ma trateaza ca pe o sluga,trebuie sa stii sa te comporti si sa te adaptezi.

  2. eu am fost in dk si am venit inapoi. daca nu eram cu sotia nu faceam nici un kk . in primul rand ei iti spun ca iti dau 10000 kr (coroane daneze)dar dupa taxe ramai in mana cu 7000 kr ,apoi 1500 kr cea mai mica chirie de pers 500 kr mancarea pe o saptamana iar daca iti mai dau si o masina in custodie mai platesti vreo 1000 kr si ai ramas cu un sfert din salariul promis de ei deci e o mare tzeapaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! va mai spun ceva: am prieteni care au plecat cu marea firma de rectrutare faimoasa AGROJOB DENMARK iti cer un comision de 18500 kr care trebuie platiti in doua rate respectiv in primele doua luni apoi in a treia luna fermierul te da afara si ai ramas doar cu banii de venit acasa. Si inca ceva dk este o tara foarte frumoasa cu oameni foarte bogati si foarte zgarciti si invidiosi care nu o sa accepte niciodata strainii (ei nu ii inghit pe germani apoi pe romani…te trateaza ca o sluga)

  3. @ Mihai.
    Vorbesti de parca ai fi fost acolo. Sunt de acord cu celelalte opinii cum ca banii castigati sunt de caca, dar nu vorbi in necunostinsta de cauza.

  4. Atentie si nu mai mintiti lumea ca e fabrica moderna si altele.Da moderna pt noi care suntem in urma cu ani fata de altii dar pt ei e doar o paragina unde nimeni nu mai vrea sa lucreze conditiilor mizere si platii sub nivel.Muncesti acolo si cu banii care-ti platesti nevoile masa ,poate si cazare , transport, o haina ceva si esti pe zero.De munca voluntara suntem satui, statul nu ne sustine o data ce esti acolo esti pe mana altor Romani poate comisionari .Succes si sper sa reusiti.

  5. de ce nu-l trimiteti si pe ciomaga la munca undeva? nu ar mai fuma toata in fata sau in spatele ajofm pe banii nostri!!! carlane, auzi???cirlanul e tot timpul beat de unde sa-l vada?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.