Victor Popovici, seful suprem al Spitalului de Adulti Brlad

Turnur neasteptat n lupta pentru presedintia Consiliului de Administratie al Spitalului Municipal de Urgent Elena Beldiman, din Brlad: seful Pietelor si Cimitirelor, Vasile Ciochin, pe care toti l vedeau deja presedintele CA-ului, a pierdut n fata directorului financiar-contabil al DSP Vaslui, Victor Popovici. Noutti au survenit si n componenta Consiliului Consultativ, Comitetului Director si al Comisiei de Etic.

La nici dou sptmni de la descentralizarea unit- tilor sanitare, Consiliul de Administratie (CA) din cadrul Spitalului Municipal de Urgent Elena Beldiman Brlad si-a ales presedintele. ncepnd de vinerea trecut, func- tia este ocupat de economistul Victor Popovici, director coordonator adjunct financiar- contabil n cadrul Direc- tiei de Sntate Public (DSP) Vaslui. ntr-o sedint care a durat aproape trei ore, cei cinci membri din CA au avut de ales ntre cele dou candidaturi depuse: Victor Popovici si Vasile Ciochin, seful Directiei pentru Administrarea Pietelor, Parcrilor si Cimitirelor din cadrul Prim riei Brlad. Cum trei din cei cinci membri au fost desemnat i din partea Consiliului Local si Primriei Brlad, este o adevrat surpriz c nu candidatul lor a fost votat presedinte pentru urmtoarele sase luni. Exist si posibilitatea ca Ciochin s fie n crti pentru functia de manager al unittii, mai ales c actualul director, medicul Viorel Petcu, se afl n incompatibilitate cu viceprimarul municipiului. Mai exact, cu fiul su, Traian Petcu. Reamintim c cei cinci membri ai CA sunt directorul executiv al Primriei, Constantin Ciobanu, si medicul Cristina Tiron (din partea Consiliului Local), seful Pietelor Vasile Ciochin (din partea primarului) si Carmen Boghit si Victor Popovici (din partea DSP Vaslui).

Noutti peste noutti

Si n ceea ce priveste componenta Consiliului Consultativ au fost fcute modific ri. ncepnd cu 1 iulie, membrii sunt Mariea Diaconu (din partea DSP Vaslui), Teodor Trnuceanu (din partea Consiliului Judetean Vaslui), Constantin Ciobanu (din partea Consiliului Local Brlad) si Viorel Dumitrasc (din partea mediului de afaceri). La Comisia de Etic, presedinte a rmas medicul Valeriu Popovici, secretar – medicul Cristina Vasian si membru – Mariea Diaconu (DSP Vaslui). Ca noutate, a aprut numele lui Ctlin Haret (din partea Consiliului Local). Comitetul Director a fost adus la forma dinaintea dublei rocade Petcu-Lefter – Lefter-Petcu. Este vorba despre medicul Gabriela Danis (director medical), economistul Angela Chiril (director financiar-contabil) si asistentul principal Liziana Balaban (director de ngrijiri).

5 COMENTARII

  1. Poate dl. Pruteanu ar fi in masura sa ne invete gramatica dar,sa-i fie tarana usoara.Dupa cultura mea mediocra corect se spune DOCTOR si nu doctorita, ASISTENT si nu asistenta,INFIRMIER si nu infirmiera,PROFESOR si nu profesoara,ECONOMIST si nu……ISTA. {Scuzati ca am mancat doua litere} Traim in Romania si totul e posibil.

  2. Doamna ziaristA! Se spune corect economistA si asistentA, deoarece sunt femei. in rest, echipa este foarte slaba. Pe toata linia.

  3. Popovici? Un spagar. Sa spuna cum a luat un VW spaga si l-a vandut. Este omul lui Buzatu, deci cu Petcu. In felul asta a ajuns o amanta sa conduca spitalul. ia ghiciti cine este ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.