Hai, ca se poate!

Poate fi o sear mare pentru fotbalul romnesc sau… scenariul la care nimeni nu se gndeste, Vasluiul lui Dulca s si opreasc prea devreme parcursul european. Cu un 11 aproape de ideal, galben-verzii pot trece cu bine de cele 90 de minute de infern pe care le-au promis cipriotii. n aceast sear, pe arena GSP Stadium, din Nicosia, are loc mansa retur din turul III preliminar al Europa League la fotbal dintre Omonia si FC Vaslui. Asear, oaspetii au fcut cunostint cu stadionul care poate gzdui circa 23.000 de spectatori. La ora jocului (19.00, transmis de TVR 1) se preconizeaz ca n tribune s ia loc circa 20.000 de tifosi locali. Si Vasluiul va avea sustintori, 2.000 de muncitori romni aflati n Cipru. Pentru disputa deosebit de important de astzi, Cristi Dulca nu se confrunt cu probleme mari de efectiv. n aceste conditii, un 11 probabil ar putea arta astfel: Kuciak – Buhus, Zubar, Cnu, Blace, Ljubinkovic, Genchev, Wesley, Gerlem, Burdujan, Temwanjera. Este formula de start folosit de tehnicianul Vasluiului n partida tur, desfsurat acum cinci zile, si ncheiat cu succesul galben-verzilor cu scorul de 2-0 (goluri Temwanjera). Rezerve ar putea fi Hisan, Akakpo, Hugo Luz, Neven Markovic, Zmeu, Pavlovic, Gngioveanu si Nemanja Jovanovic. De partea cealalt, Takis Lemonis, antrenorul grec al gazdelor, ar putea apela la urmtorul 11: Kotsolis – Wenzel, Patsatzoglu, Charalambous, Alabi, Kaseka, Davidson, Zlogar, Aguiar, Konstantinou, Zuravski. n tabra amfitrionilor pot aprea modificri de ultim or, n functie de starea de sntate a juctorilor. Karipidis, unul dintre fundasii titulari ai echipei, accidentat la antrenamentul oficial de dinaintea partidei tur, ar putea reveni n ultimul moment n formula de start preconizat de Lemonis. Rezervele gazdelor ar putea fi Sidibe, Caseres, Pantic, Panagi, Efrem, Christofi si Katsis.

Arbitri italieni la Omonia – FC Vaslui

ntlnirea a fost ncredintat unei brigzi din Italia, care va fi condus de Paolo Tagliavento, ajutat la cele dou linii de asistentii Massimiliano Grilli si Espedito Marco Rusolino. Arbitru de rezerv a fost desemnat Paolo Valeri. Delegat UEFA pentru joc va fi Marton Esterhazy (Ungaria), n timp ce observatorul UEFA pentru arbitri a fost stabilit n persoana lui Keneth Ridden (Anglia).

1 COMENTARIU

  1. sportlocal.ro felicita echipa FC Vaslui si pe Cristi Dolca pentru egalul obtinut in deplasare la Omonia Nicosia si petntru calificare in playofful Europa League

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.