Un fleac! I-au ciuruit!

nc o victorie categoric pentru formatia de rugby Rulmentul Brlad: 38-8 n compania formatiei CSM Bucovina Suceava. Partida a avut loc smbt, 23 mai, cu ncepere de la ora 11.00, pe stadionul formatiei din Brlad. Fat n fat au fost dou formatii diametral opuse din punct de vedere al vrstei, Rulmentul Brlad fiind deja declarat cea mai tnr echip din Divizia National de rugby. Poate si din acest motiv brldenii au controlat jocul, astfel nct, la pauz, scorul afisat pe tabela de marcaj (26-0) avea s prevesteasc o victorie categoric. Finalul meciului le-a dat posibilitatea sucevenilor de a pleca acas cu doar opt puncte, n timp ce juctorii Rulmentului au mai reusit s si treac n cont 12. Am controlat tot meciul iar scorul final spune tot. Diferenta de valoare si mobilizarea de care au dat dovad juctorii nostri au fcut posibil aceast victorie. Trebuie remarcat si sprijinul pe care ni l-a oferit municipalitatea local, fr ce care nu am fi reusit s obtinem aceast victorie. Sperm s continum la fel, ne-a declarat Ilie Pascal, directorul clubului de rugby local. ntlnirea a fcut parte din cea de-a III-a etap a Diviziei Nationale, faza a doua, play-out si le-a adus rulmentistilor un total de 13 puncte n clasament. Etapa viitoare, formatia din Brlad se va deplasa la Iasi pentru a ntlni echipa Politehnicii.

3 COMENTARII

  1. Mai frumosule vad ca dai cu bita in balta prin toate cotidienele de ce nu ai curajul sa spui in fata aceste lucruri si daca ai fi vazut meciul nu cred ca mai aveai ceva de comentat.
    Si apoi Suceava a invins pe olimpia nu cred ca sunt chiar NIMENI in rugby

  2. Frumoasa victorie!!!Suceava a avut o echipa de bunici,nu va mai unflati degeaba!!!Reveniti-va!!!Sunteti numai o echipa de spalat banii a primarului!!Daca tot va dati asa buni spuneti in aceste articole de presa ce loc ocupati in clasament.Nu mai au posibilitatea alte echipe sa treaca pe ultimul loc din cauza voastra….RUSINEEE!!!!!

  3. frumoasa victorie!!!!!!suceava a avut o echipa de bunici,nu va mai umflati degeaba!!!!!!!! reveniti-va,sunte-ti numai o echipa de spalat bani a primarului!!!!!!!!daca tot va dati asa buni spune-ti in aceste articole din presa CE LOC OCUPATI IN CAMPIONAT?NU MAI AU POSIBILITATE ALTE ECHIPE SA TREACA PE ULTIMUL LOC DIN CAUZA VOASTRA!!!!!!! RUSINEEEEE!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.