Traian si-a dat cu firma (lui Pintilie) n cap

Traian Petcu, viceprimarul Brladului, nu mai vorbeste despre problemele administrative ale orasului dect la adpostul partidului. Adic n sediul PSD, loc n care, paradoxal, nu demult a afirmat c nu va mai vorbi despre problemele… municipalittii. Pe fondul unei adnci suprri pe presa local, viceprimarul Traian Petcu a decis s nu mai discute probleme de administratie cu niciun ziarist, urmnd ca treburile de partid s le discute numai la… partid. Fr s fie atent unde se termin administrat ia si unde ncepe politica, Petcu sa produs, ieri, n sediul PSD, cu o chestiune sut la sut administrativ. Sau… politic, la mijloc fiind si o… firm luminoas! Bonus, niste presiuni cu care l-a presat senatorul PDL Vasile Pintilie taman n Vinerea Mare. Pe data de 16 aprilie, am primit o sesizare de la proprietarii unui apartament situat desupra sediului unei firme, care nu stiam la acel moment cui apartine (?!, n.r.), n care acestia reclamau c pe balconul locuintei lor a fost montat o firm luminoas, fr a fi informati si fr a li se cere acordul. Am dispus ca la fata locului s se deplaseze o echip a Primriei, pentru a verifica sesizarea. Am constatat atunci c ntr-adevr asa era, si am dispus ncetarea imediat a lucrrilor, ntruct nu aveau niciun document din care s reias c au accepul autorittilor pentru montarea acelei firme luminoase. Ulterior, am aflat c era vorba de firma domnului Pintilie, adic n momentul n care acesta ma sunat si a ncercat s m intimideze si s fac tot felul de presiuni. Nu stiam c n prerogativele unui senator intr si presiunile la adresa unui functionar public! Vreau s i spun c nu voi ceda, pentru c nu accept ca legea s fie nclcat, a spus Traian Petcu.

10 COMENTARII

  1. Domnule Arn?utu, dac? este a?a si ai luat ?pag? de la Domnul Senator Pintilie pentru articole la comand?, atunci m-am l?murit ?i cu tine, drept urmare las?teeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!

  2. Din pacate, orice criza indiferent de natura, daca e gestionata de catre comunisti, se va ajunge la extrema stanga, asemanatore fascismului, chiar daca unii, l-au cosiderat pe Adolf de extrema dreapta, au gresit, deoarece mai populist in discursurile catre popor, de atunci, …n-a mai fost nimeni! Ce scrieti d-stra, ….e un dus rece, avem nevoie de o dreapta puternica, dar….forfetarul impozitarilor ne-a lovit sub centura! Multumim de articol d-le Calin, asa am vrut sa-i multumesc, unui coleg din breasla d-stra, …dar m-a cenzurat!

  3. Rahatul de Pintilie si-a dat arama pe fata . Sa nu uite idiotul ca a ajuns unde este , din prostia pesedistilor care l-au sustinut pe puturosul de Aristide Roibu , care nu a fost la munca in Parlament decit 8 % si din aceasta cauza l-au votat pe Pintilie .Nicidecum ca ar fi fost atit de iubitori fata de persoana Pintilie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.