Rocada la CJAS Vaslui

Rezultatele finale ale concursului organizat de Agentia National a Functionarilor Publici pentru functiile de directori generali la Casa Judetean de Asigurri de Sntate (CJAS) Vaslui au fost, ieri, afisate. Desi se preconizau schimbri majore n acest al doilea esalon, surprizele nu au ntrziat s apar. Mai exact, din cei trei mfosti directori adjuncti, ec. Maria Onofrei-director economic, ec. Mihaela Chitariu – director adjunct pe probleme de contractare si dr Irina Carmen – medic sef, a picat doar medicul sef, celalti doi reusind s-si pstreze functiile. Asa se face c, n noua formul, medic sef va fi dr. Domnita Boronea. n prezent, aceasta este singurul medic la compartimentul de specialitate din cadrul CJAS Vaslui, iar prin decizia de numire se va face doar o rocad ntre cei doi medici ai CJAS, dr Irina Carmen trecnd pe post de executie.

2 COMENTARII

  1. Ptr.Costel. daca nu estei sotul lui d-na doctor sunt sigur ca esti un pacienta de al sotului care afost medic si la Vaslui.

  2. Familia Boronea , este o familie de intelectuali adevarati si specialisti in medicina .Urez din partea unui pacient , felicitari familiei Boronea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.