215 locuri de munca vacante, n perioada 20-27 mai

Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munc vacante, n evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munc Vaslui sunt nregistrate 215 de locuri de munc, pentru perioada 20 – 27 mai. Situatia locurilor de munc disponibile la fiecare agentie local din judet este urmtoarea: Agentia Local Vaslui – 77 de locuri de munc, Agentia Brlad – 108, Agentia Husi – 30 de locuri de munc. La nivel judetean, pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 8 locuri de munc: 1 responsabil marketing, 1 medic veterinar, 1 inginer constructii civile, 1 inginer constructii drumuri si poduri, 1 arhitect, 1 inginer horticol, 1 inginer IT si 1 programator. Pentru studii medii si profesionale, sunt oferite 174 locuri de munc: confectioner – 80, macaragiu – 1, draglinist – 1, osptar – 6, vnztor – 2, buctar – 2, strungar – 3, brutar – 2, manipulant mrfuri – 2, barman – 1, mecanic auto – 1, tinichigiu restaurator – 1, vulcanizator – 1, vopsitor auto – 1, coafez – 1, sofer – 4, macaragiu – 1, laborant – 1, kinoterapeut – 1, asistent medical balneolog – 1, instalator sanitar – 1 s.a. Pentru muncitori necalificati, oferta cuprinde 33 de locuri de munc.

2 COMENTARII

  1. DA FACI SCOALA FACULTATI SI ALTELE SI PT CE? CA SA VEZI CA NISTE PERSOANE CU CEL MULT 10 CLS INTRA PRIN PILE LA LOCURI DE MUNCA…ASA CA TACI TU ASTA DE MAI SUS CA NU ESTI ASA DESTEPT

  2. Muncesti ai . Nu muncesti furi si tot ai . Nu faci nici una nici alta ? Astepti pomana de la stat care va trebui sa vina la sfintu asteapta. In occidentul mult clamat , asa a fost la inceput , insa si acuma se munceste in draci si se traieste relativ bine , insa este foarte greu. pe cind in Romania foarte multi asteapta POMANA ELECTORALA in loc sa munceasca pe brinci. Cine nu are minte si nu stie meserie sa se uite la cer , ca ii va cadea para malaiata in gura la natafleata. Ne deplingem mult insa vor veni vremuri infinit mai grele , cind vor incepe sa fie platite imprumuturile cu dobinzi cu tot la FMI. Cind era boierie in Romania , multi stateau la terase cu naveta de bautura alaturi , in loc sa invete meserie si alte scoli deoarece era totul gratuit iar acum se tinguie. Cine este intreg de la dumnezeu nu are voie sa se plinga ci sa plece eventual acolo unde este platita munca , ca nu il pune nimeni sa fie codas in oras sau sat. Daca nu cunoaste meserie sa fie sanatos.Am muncit ca muncitor , nu am fost satisfacut si ulterior am terminat liceul , doua facultati, curs postuniversitar si alte scoli iar acum culeg roadele muncii , dupa multe nopti nedormite si fara concedii 26 de ani.Somnul mult si mamaliga prosteste natiunea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.