Cariere de hoti curmate

ntre 18 si 23 de ani, dac esti atras de amenajrile interioare ale caselor, ntre 27 si 31 de ani, dac ti se par tentante societtile comerciale, dar la 52 de ani te multumesti cu o masin. Aceasta ar putea fi concluzia politistilor vasluieni care, sptmna trecut, au reusit s identifice si s retin autorii mai multor furturi. Cum putem s prevenim furturile din locuint sau cum poate fi autoturismul nostru n sigurant, ne nvat tot politistii. Cariera unor tineri cu nclinatii artistice ctre amenajri interioare si exterioare a luat brusc sfrsit la sfrsitul sptmnii trecute. n urma unor actiuni desfsurate de politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipiului Vaslui pentru prevenirea si combaterea furturilor din locuinte, au fost identificati Ioan P., de 18 ani, Ionut M., de 20 ani, Alexandru C., de 18 ani, toti din municipiul Vaslui, si Dan B., de 23 ani, din municipiul Iasi. Cei patru tineri sunt cercetati pentru faptul c, n perioada septembrie 2008 – martie 2009, au comis mai multe furturi din locuinte aflate n constructie (geamuri termopan si unelte folosite n constructii). Faptele au fost comise pe raza municipiului Vaslui si a comunei Muntenii de Jos. Valoarea total a prejudiciului este de 20.000 lei, politistii reusind recuperarea acestuia n proportie de 90%. Pe numele celor patru tineri au fost ntocmite dosare de cercetare penal pentru svrsirea infractiunii de furt. O perioad nu se vor uita la geamuri de termopan, ci la gratii.

Dragoste penal

Vineri, 10 martie, Toader I., de 53 ani, din municipiul Brlad, cunoscut cu antecedente penale, a fost prezentat la Judectoria Brlad cu propunerea de arestare preventiv, iar instanta a emis pe numele lui mandat de arestare preventiv pe durata a 29 zile. Politistii brldeni au stabilit c brbatul este principalul suspect n comiterea a patru infractiuni de furt calificat si a unei tentative la infractiunea de furt calificat. Toate faptele reprezint furturi din autoturisme (trus auto, roat de rezerv, extinctor auto) si au fost comise n perioada decembrie 2008 – martie 2009, pe raza municipiului Brlad. Toader I. a fost gzduit n arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, unde are linistea necesar s se gndeasc la dragostea sa pentru componente auto.

S nu furi smbta…

Smbt noaptea, tot un apel de urgent la 112 a pus n alert o patrul de sigurant public, format din politisti ai Biroului de Politie Urban Brlad si jandarmi. Acestia i-au prins n flagrant pe Adran F., de 27 ani, din municipiul Brlad, si Iulian M., de 31 ani, din comuna Solesti, care sprseser un geam de la un magazin situat pe strada Mihai Eminescu, cu intentia de a sustrage bunuri. Cei doi nu au ocupatie si sunt cunoscuti cu antecedente penale. n cauz a fost ntocmit dosar de cercetare penal sub aspectul svrsirii tentativei la infractiunea de furt.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.