Sute de mame minore

n 2008, n judetul Vaslui au fost nregistrate peste 30 de cazuri de gravide minore, cu vrste de sub 15 ani, si 480 de gravide cu vrste cuprinse ntre 15 si 19 ani. n 2008, la cabinetele medicilor de familie din judetul Vaslui au fost nregistrate peste 30 de cazuri de gravide minore, cu vrste sub 15 ani, si alte 480 de gravide, cu vrste cuprinse ntre 15 si 19 ani. Conform statisticilor Directiei de Sntate Public Vaslui, alte sapte fete cu vrste sub 15 ani sau prezentat la medic solicitnd ntreruperi de sarcin. Fat de alti ani, numrul minorelor care si-au nceput viata sexual si au ajuns la ginecolog fie pentru a naste, fie pentru o ntrerupere de sarcin, a crescut foarte mult. Cele mai multe provin din familii cu foarte multi copii, cu un nivel de educatie sczut. Ele ajung la sarcin fie accidental, fie pentru c sunt deja mritate neoficial. Majoritatea adolescentelor aflate n aceast situatie sunt de etnie rrom sau provin din mediul rural. Anul trecut, n Romnia s-au nscut peste 20.000 de copii ai cror mame erau minore.

2 COMENTARII

  1. nu au servici. nu au ce minca ,dar la sex sunt profesoare!! copilele acestea nu au mame ??un copil nu e o jucarie pe care o pui intr-un colt cind te-ai plictisit !! sa faci copii nu e greu !! sa-i cresti e greu!!

  2. Asta pentru ca relatiile sexuale cu minore , este atit de permisiva si pentru faptul ca violul cu minori nu este pedepsit cu inchisoare la munca silnica .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.