Vasluienii își pot plăti facturile cu cardul de energie și on-line

Vasluienii au posibilitatea de a utiliza o platformă on-line pentru plata facturilor la energie ce se face cu ajutorul dat de guvern.

Deputatul USR Mihai Botez îi informează pe vasluieni că, deși Guvernul nu a implementat un sistem electronic de plată, Poșta Românp a pus la dispoziție o platformă. „Românii s-au îngrămădit să își plătească facturile cu ajutorul dat de guvern. Din păcate, guvernul nu a implementat un sistem electronic de plată încă de la început, iar mulți români încă să îngrămădesc să își plătească aceste facturi direct la Poșta Română. Dacă vreți să evitați un drum și să economisiți timp, vă invit să folosiți platforma pusă la dispoziție de Poșta Română, accesibilă aici https://www.posta-romana.ro/sprijin-pentru-romania.html”, a declarat deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui.

Platforma are instrucțiuni care îi ghidează pe cei care vor să execute operațiunile electronice.

„Îi invit pe cei care au mai multe cunoștințe în domeniul digital să își ajute părinții și rudele. Știu că plata electronică poate fi complicată pentru unii cetățeni, însă în câteva minute pe site-ul Poștei pot fi economisite câteva ore care de altfel ar fi petrecute stând la coadă”, a conchis președintele USR Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.