Gata cu speculațiile: Vasile Pavăl și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la Primărie!

• „După 39 de ani în administrația publică și 3 mandate de primar al municipiului Vaslui, am făcut o analiză foarte serioasă, întrebându-mă dacă mai am capacitatea de a duce mai departe această activitate, responsabilitatea și sarcinile foarte grele pe care le presupune. Răspunsul a fost unul pozitiv, organizația de partid PSD a anunțat că mă va susține, așa că am decis să candidez încă o dată pentru această demnitate publică. Sper să am astfel posibilitatea de a duce la capăt proiectele demarate și de a implementa, sau măcar porni, altele noi”, a anunțat ing. primarul municipiului Vaslui, în cadrul conferinței lunare de presă. „Bătălia nu este însă dinainte câștigată, pentru că nimeni nu este de neînlocuit”, a avertizat primarul Pavăl.

După ce a prezentat pe larg proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului local al municipiului Vaslui, proiect ce va fi supus analizei și aprobării consilierilor municipali, planul de investiții pentru acest an și stadiul proiectelor aflate în implementare, dar și planurile de viitor, primarul Vasile Pavăl a pus capăt tuturor speculațiilor privind eventuala sa candidatură pentru un nou mandat.

„După 39 de ani în administrația publică și 3 mandate de primar al municipiului Vaslui, am făcut o analiză foarte serioasă, întrebându-mă dacă mai am capacitatea de a duce mai departe această activitate, responsabilitatea și sarcinile foarte grele pe care le presupune. M-am întrebat dacă am la îndemână tot ceea ce ar fi nevoie pentru a continua munca în folosul acestei comunități și, mai important: mai pot fi util oamenilor? Răspunsul a fost unul pozitiv, și de aceea consider că pot să merg mai departe, chiar dacă asta înseamnă că urmează să trec un examen foarte serios, pentru că pretențiile cetățenilor acestui oraș au crescut și sunt acum mult mai mari! Nu știu ce se va întâmpla la acest examen dat în fața electoratului și, de aceea, împreună cu echipa mea, am creionat acest ambițios buget pentru oraș, nu pentru mine!”, a explicat primarul Vasile Pavăl după ce și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat, al patrulea. El a anunțat că are acordul și susținerea organizației municipale PSD Vaslui, din care face parte, pentru o nouă candidatură. „Le-am spus colegilor de partid că știu ce mă așteaptă, știu că sarcinile pe care mi le asum sunt mult mai grele, și că nu vreau să clachez în încercarea de a face în continuare ceva pentru acest oraș. De aceea, mă aștept la susținerea lor și a cetățenilor municipiului Vaslui. Unii mă vedeau parlamentar! Acestora le spun că eu acasă (la pensie, n.r.), mă voi duce doar de la Primărie, nu de la Casa Poporului, și vreau să plec cu fruntea sus și cu sentimentul că mi-am făcut treaba!”, a mai declarat Vasile Pavăl, care a încheiat spunând: „Am în față un examen care nu este dinainte câștigat, și dacă va fi să predau mandatul, o voi face acolo de unde l-am preluat, în 2008, pe treptele Casei de Cultură, în fața cetățenilor care mi-au acordat încrederea timp de 3 mandate!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.