Incendiu de proporții la Vanbet, în comuna Banca

Incendiu de proporții a cuprins depozitul de furaje al firmei Vanbet din satul Sălcioara, comuna Banca. Pompierii au intervenit cu 12 autospeciale și 40 de oameni pentru a stinge o moară și hala de cereale. Au ars peste 1.600 tone de cereale.

Flăcările au cuprins, noaptea trecută, înainte de ora 0:00, o moară și o hală de cereale ale firmei Vanbet, din comuna Banca.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui intervine cu șapte autospeciale și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o moară și o hală de furaje din localitatea Sălcioara, comuna Banca. Din primele informații, incendiul se manifestă în curtea unei societăți comerciale cu profil avicol”, transmiteau pompierii după ora 0:00, acțiunea lor de stingere a incendiului fiind în dinamică. 

Incendiul a fost stins abia spre dimineață, din cauza proporțiilor. „Incendiul se manifestă pe o suprafață de peste 300 metri pătrați a unei hale care are o suprafață de circa 600 metri pătrați”, transmiteau pompierii ajunți la fața locului, pentru ca, la ora 6:30 aceștia să comunice din nou: „ISU Vaslui intervine cu 12  autospeciale și peste 40 de militari pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o moară și o hală pentru cereale din localitatea Sălcioara, comuna Banca. Începând cu ora 04:00, incendiul este localizat, însă intervenția va fi una de durată. Ard sproximativ 1600 tone de cereale pentru furaje păsări, furaje aflate în șaisprezece tancuri din interiorul morii. Nu sunt înregistrate persoane rănite sau intoxicate. Acțiunea este în dinamică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.