Jucătorii CS Știința Petroșani, „bătuți” la scor de Rugby Club Bârlad

După trei victorii și trei înfrângeri, iată că, sâmbătă, 25 mai, echipa reprezentativă de rugby a Bârladului a înregistrat o nouă victorie în sezonul competițional 2024 al Diviziei Naționale de Seniori (DNS), competiție care reunește echipele din cel de-al doilea eșalon valoric.

Partida s-a jucat în deplasare, pe Stadionul „Aurel Suciu” din Petroșani, împotriva sportivilor de la CS Știința Petroșani. Pregătiți de antrenorul Narcis-Cătălin Postolache, jucătorii Rugby Club (RC) Bârlad au făcut un meci extraordinar de bun, astfel că, la fluierul de final al partidei, tabela de marcaj arăta un scor de 71-19 în favoarea elevilor lui Postolache. După timpul regulamentar de joc, gazdele au marcat trei eseuri și au fructificat două transformări, în timp ce bârlădenii au totalizat 10 eseuri, 9 transformări și o lovitură de pedeapsă. La final, jucătorul Viorel Rusu, de la RC Bârlad, a fost desemnat „Omul meciului”.

În cea de-a VIII-a etapă, seniorii bârlădeni vor întâlni pe teren propriu rugbiștii humoreni. Partida este programată pentru data de 1 iunie, începând cu ora 16.00, și se va juca în compania echipei RC Gura Humorului, pe stadionul „Rulmentul” din Bârlad.

După primele șapte etape ale sezonului regulat, RC Bârlad se află pe locul III în clasamentul provizoriu, cu 20 puncte, după CS Politehnica Iași (27 puncte) și CSM Constanța (26 puncte), dar înaintea echipelor CS Știința Petroșani (17 puncte), CSM Galați (15 puncte), RC Gura Humorului (11 puncte), RC Grivița București (6 puncte), CSM Bucovina Suceava (6 puncte), CSU Alba Iulia (4 puncte) și Sportul Studențesc (0 puncte).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.