De Paște, Episcopia Hușilor va ajuta copiii și vârstnicii izolați sau suferinzi

Câteva mii de copii și bătrâni sărmani din întreg județul, dar și din Republica Moldova vor primi pachete cu alimente, încălțăminte și cozonaci cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Darurile vor fi oferite de Episcopia Hușilor, prin Asociația „Filantropia Ortodoxă”, în cadrul campaniei umanitare „De Paști, aducem împreună lumină în suflete”.

Așa cum ne-am obișnuit de ani buni, Episcopia Hușilor continuă să organizeze tot felul de campanii umanitare menite să ajute copiii și vârstnicii sărmani din județ. Acum, pentru că ne apropiem cu pași repezi de Învierea Domnului, Episcopia a demarat a IV-a ediție a caravanei „De Paști, aducem împreună Lumină în suflete”, ce va fi dusă la bun sfârșit prin intermediul Asociației „Filantropia Ortodoxă”, coordonată de părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi. Ca de fiecare dată, campania este dedicată celor aflați în nevoi, cu precădere copii și oameni în vârstă, izolați sau suferinzi, la care voluntarii Asociației și-au propus să ajungă pentru ca și ei să simtă dragostea semenilor și bucuria Învierii.

„Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Ignatie, dorim să ajungem la copiii și bunicii din Episcopia Hușilor (județul Vaslui) și din Basarabia. Este momentul să transformăm iubirea creștină în acțiune prin programul nostru «De Paști, aducem împreună Lumină în suflete». Să ne unim forțele și să facem din fiecare gest de generozitate o rază de lumină ce încălzește inimile celor mai puțin norocoși! Prin acest program, ne propunem să ajungem la cât mai multe persoane lipsite de un trai decent, oferindu-le alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte și alte produse esențiale. Vă invităm să vă alăturați campaniei noastre și să fiți parte din schimbarea reală a vieților celor aflați în nevoie! Fiecare contribuție contează și fiecare gest de bunătate aduce lumina și căldura Învierii în sufletele celor care au mai mare nevoie de ea. În lumina credinței și a solidarității noastre, fiecare campanie devine o poveste de succes, iar acest lucru este meritul vostru, celor cu inimi mari și iubitori de Dumnezeu. Împreună, aducem bucurie și speranță în viața celor în nevoie, mai ales în această perioadă sfântă a Învierii. Mulțumim din suflet pentru generozitatea și dragostea voastră!”, a precizat părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

Oamenii cu inima deschisă spre cei în nevoi pot să contribuie la înmulțirea bucuriei și a speranței în familiile și sufletele încercate de greutăți, donând în contul în lei RO43RNCB0261160373430001, deschis la Banca BCR, filiala Huși, și în contul în euro RO59RNCB0261160373430004; SWIFT: RNCB RO BU; Revolut: 0757.938.531 revolut.me/afilantropiahusi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.