Concurs inedit lansat la antreprenorul Ione Sandu, candidatul AUR la Primăria Vaslui: „O altfel de fotografie!”

Un zbor cu balonul cu aer cald deasupra Vasluiului. Este experiența inedită pe care Ionel Sandu, candidatul AUR la Primăria municipiului Vaslui o promite câștigătorului concursului lansat de ei, „O Altfel de Imagine”. „Pornind de la ideea că fiecare tânăr are puterea de a schimba lucrurile în bine, vă provocăm să fotografiați și să identificați acele aspecte ale orașului nostru care credeți că ar putea fi îmbunătățite”, a anunțat Ionel Sandu. „Tot ce trebuie să faci este să urmezi regulile concursului și să postezi fotografia ta cu haștagul #oaltfeldefotografie, să ne etichetezi și dai urmărire paginii noastre. Asta este tot. Pe data de 1 Mai se vor alege câștigătorii, așa că, mult succes tuturor!”, a explicat candidatul propus de AUR la Primăria municipiului Vaslui.

AUR Vaslui și candidatul partidului la Primăria municipiului, anteprenorul Ionel Sandu, organizează, pe 2 mai 2024, de Ziua Tineretului 2024, mai multe activități sportive și demonstrative, între care și un un inedit concurs de fotografii adresat tinerilor. Premiul concursului cu tema „O Altfel de Imagine” este un zbor cu balonul cu aer cald, la punct fix pe deasupra municipiului Vaslui.

Regulamentul concursului:

Data și locația evenimentului: – Data: 2 mai 2024 între orele 14:00 – 19:00

– Locația: Terenul de sport din vecinătatea fostului bazar, Municipiul Vaslui

Condiții de participare și eligibilitate:

– Participanții trebuie să posteze o fotografie din Municipiul Vaslui cu locuri care consideră că ar trebui îmbunătățite, pe pagina lor de Facebook, folosind hashtag-ul #oaltfeldefotografie și să eticheteze pagina Ionel Sandu – Pagină Oficială

– Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 14 ani

– Concursul este deschis tuturor tinerilor din Municipiul Vaslui

Procesul de selecție:

– Fotografiile postate trebuie să fie originale și să respecte tema evenimentului

– Organizatorii vor alege câștigătorii în urma unei selecții bazate pe creativitate și originalitate

– Anunțul câștigătorilor se va face pe data de 1 mai 2024, pe pagina noastră de Facebook

Activități:

– În cadrul evenimentului, pe lângă zborul cu balonul cu aer cald, se vor organiza și activități sportive și demonstrative, iar un DJ va întreține atmosfera pe tot parcursul evenimentului.

Reguli generale:

– Participanții trebuie să respecte instrucțiunile și regulile echipei de organizare în timpul evenimentului.

– Organizatorii își rezervă dreptul de a descalifica orice participanți care încalcă regulile evenimentului sau comportamentul nepotrivit.

Declinarea responsabilității:

– Participanții sunt responsabili de propria lor siguranță în timpul evenimentului.

– Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele accidente sau daune cauzate în timpul concursului.

Notă: Regulamentul poate fi supus unor modificări sau adăugiri în funcție de necesități sau condiții specifice.

„Dorim să oferim tinerilor din Vaslui posibilitatea de a se exprima artistic și, totodată, de a-și spune părerea asupra acelor aspecte ale orașului nostru care crede ei că ar putea fi îmbunătățite. Acest lucru face parte de altfel din programul nostru atât de campanie, cât de guvernare”, a explicat Ionel Sandu, candidatul AUR la Primăria municipiului Vaslui, inițiatorul concursului.

„Am declarat în mai multe rânduri: oferind condiții mai bune de muncă sau de trai și oportunități de socializare tinerilor, este un prim pas în a-i aduce acasă pe vasluienii care au plecat în căutarea unei vieți mai bune, vasluieni de a căror experiență putem beneficia cu toții, pe viitor. Consider că părerea tinerilor vasluieni este foarte importantă pentru o administrație locală care dorește cu adevărat dezvoltarea acestui oraș. Tot ce rămâne este să-i implicăm cât mai mult, și să ținem cont de opiniile și nevoile lor”, a explicat anteprenorul Ionel Sandu.

1 COMENTARIU

 1. ..baloane de săpun sau cu aer cald.. numai bune pentru ademenirea celor necopți și naivi..
  Adevărul e că tinerii pleacă din Vaslui, pentru slujbe mai bune, pe măsura capacității fiecăruia dintre ei.

  De ce-ar rămâne-n Vaslui niște absolvenți de liceu, care-au participat cu succes la olimpiadele școlare ?
  Ce le oferă piața muncii în Vaslui, în afară de salariul minim pe economie, la aranjat marfa pe rafturi în magazine și supermarket-uri, ca șofer sau ca motostivuitor-ist prin angro-uri, sau la dat cu târnul pe străzi..
  Cei buni la carte, vor continua studiile la Iași (majoritatea), apoi își vor lua zborul..

  Vasluiul a avut o industrie care oferea locuri de muncă pentru ingineri, economiști, maiștri și muncitori cu o calificare înaltă, iar lefurile erau pe măsură. Ce puteai să faci cu banii câștigați, e altă poveste..
  Moldosin, Mecanica, AMC, Izolatoare, Mobila, Confecția, Textila și Varotex sunt aproape toate, amintiri..
  Iar cei care le-au populat, au cam ieșit la pensie.
  Și-au trăit traiul, și-au mâncat mălaiul, dar cine și ce poate pune în loc, ca să nu ne mai plece tineretul ?

  Dle Sandu, va investi AUR sau vă veți risca profitul personal ca să ridicați măcar o făbricuță.. ?
  Nu de autoturisme sau autobuze, motociclete, biciclete ori trotinete electrice, dar măcar de ghidoane sau volane, ori măcar sonerii..

  AUR nu vede cu ochi buni UE și Occidentul în general, iar ca urmare, adio fonduri de dezvoltare..
  Mizați cumva pe capitalul autohton ? Păi să ne-aducem aminte de apelurile disperate făcute (nu demult..) de dl. Porumboiu pentru participarea la finanțarea echipei de fotbal. A vorbit la pereți, iar urmările se știu..
  Cam asta e forța financiară a antreprenorilor vasluieni..

  Cu tot respectul, nu văd în dvs urmașul lui Malaxa, hușeanul care-a început cu o fabrică de ulei și niște ateliere mecanice la Bârlad, pentru a deveni mai apoi cel mai mare industriaș român, de numele căruia se leagă uzinele Faur (23 August), Republica și IOR, în București, Astra Arad, Unio Satu Mare, Reșița, Galați..

  Așa că tineretul vasluian va rămâne cu aceste baloane, sau mai degrabă, își va lua zborul..
  Dacă veți ajunge primar, sau (mai probabil..) consilier, vă urez să faceți măcar a zecea parte, din câte a făcut dl. Pavăl în cele 4 mandate ale sale..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.