Bătrân de 89 de ani găsit carbonizat în casa cuprinsă de flăcări

Un bătrân de 89 de ani din Ibănești a fost găsit de pompieri carbonizat, pe holul casei cuprinse de flăcări, probabil nemaireușind să ajungă la ușă. Pompierii, chemați prin 112, au reușit să stângă incendiul în 30 de minute, cauza izbucnirii fiind scânteile sărite din soba cu care bătrânul își încălzea camera.

Pomperii bârlădeni au fost chemați prin 112 să intervină la un incendiul izbucnit într-un incendiu izbucnit la o locuință din satul Ibănești. Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate, la intervenție participând și un echipaj cu medic, precum și o ambulanță tip C aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

La sosirea la fața locului echipajele de intervenție au găsit incendiul manifestându-se prin ardere generalizată, cu existența posibilității ca o victimă să fi fost surprinsă în incendiu.

„După efectuarea recunoașterii și pătrunderea în locuință, în holul casei, pompierii au descoperit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 89 ani. Incendiul a fost lichidat în  aproximativ 30 de minute, imobilul fiind degradat în totalitate”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut sau scânteile sărite dintr-o sobă cu acumulare de căldură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.