Bărbat decedat după ce un copac a căzut peste el

O întâmplare tragică a avut loc în această după-amiază la cantonul silvic din Poiana Căprioarei. Un bărbat de 45 de ani a murit după ce un copac a căzut peste el.

O întâmplare tragică a avut loc în această după-amiază la cantonul silvic de la Poiana Căprioarei. În timp ce lucra ca zilier la pădurarul din zonă, un bărbat în vârstă de 45 ani din Chițoc a murit după ce un copac a căzut peste el.

După ce au fost alertate autoritățile, în urma incidentului, la fața locului a ajuns un echipaj de Ambulanță și unul de Poliție, care anchetează împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment

Inspectorii de muncă, de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM), ,au fost prezenți, de asemenea, la locul întâmplării, evenimentul fiind considerat un accident de muncă.

„La data de 1 aprilie 2024 ora 14.07, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Chițoc, județul Vaslui, a fost lovit de un copac, într-o pădure din Chițoc. Echipajul de ambulanță deplasat la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă fără niciun rezultat. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat și dispunerea măsurilor legale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui.

1 COMENTARIU

  1. Pentru vei ce vor să-și acopere casa cu tablă…Feriți-vă de cel mai mare escroc din Bârlad…MIKI CURELARU…nu ca face lucru de ploua peste tot…dar cei din echipa lui fura din curtea unde lucrează…o gașcă de escroci…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.