Șapte tineri handbaliști și-au făcutu debutul la prima echipă!

Echipa de handbal a CSM Vaslui a anunțat că nu mai puțin de 7 tineri handbaliști de la tineret și-au făcut debutul la echipa mare în meciul cu CS Minaur Baia Mare, contând pentru turul 2 al Cupei României.

În meciul cu CS Minaur Baia Mare, din turul 2 al Cupei României, și-au făcut debutul la prima echipă a CSM Vaslui portarul Andrei Gherasim, Robert Frunză și Dumitru Toma, toți născuți 2007, David Beligan, născut în 2006, Mihai Turcu și Eduard Lăeșu, ambii născuți 2005, și Florin Manea Ciurescu, născut 2002, ca și Darius Ungureanu, născut 2003.

„Cu Eduard Cioată, Robert Furak, Alexandru Ionescu și Maxim Oancea, printre experimentați, CSM Vaslui a lăsat o impresie bună în fața băimărenilor, însă plusul de experiență și-a spus cuvântul, iar Minaur merge mai departe în competiție, după ce a câștigat cu scorul de 41-24”, au spus cei de la CSM Vaslui.

Maxim Oancea a fost principalul marcator al echipei vasluiene, cu 8 reușite, urmat de Alexandru Ionescu, cu 6 goluri marcate. Ceilalți marcatori au fost Robert Frunză 3, Eduard Lăeșu 3, Darius Ungureanu 2, David Beligan 1 și Dumitru Toma 1.

„Felicitări, băieți! La cât mai multe jocuri la prima echipă!”, le-a urat clubul debutanților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.