Radiolog școlit în Scoția și publicat în SUA, Elveția și Marea Britanie, angajat la spitalul bârlădean

De curând, colectivului de medici al Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad i s-a alăturat un alt doctor tânâr, respectiv un nou medic radiolog. Este vorba despre un medic din Iași, dar care a avut ocazia să își desăvârșească studiile medicale și în Scoția, grație unei burse obținute, dar și să îi fie publicate articole de specialitate în importante reviste științifice din SUA, Elveția și Marea Britanie. 

„Astăzi, vi-l prezentăm pe domnul doctor Livadaru Cristian, medic specialist radiolog. Are 31 de ani, este absolvent al Colegiului Național “Costache Negruzzi” Iași și al Școlii Strathallan din Scoția, unde a câștigat printr-un concurs național o bursă academică de studii. În 2018, a absolvit Facultatea de Medicină la Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași și a ales Radiologia deoarece „oferă o viziune medicală plenară asupra stării de sănătate și permite un diagnostic precis integrând cunoștințe și conexiuni cu toate specialitățile medicale și chirurgicale”, după cum a precizat domnul doctor. Este doctor în științe medicale, în urma cercetării desfășurate la Institutul Regional de Oncologie Iași, în domeniul Chirurgiei oncologice prin evaluarea imagistică CT a calității chirurgicale în cancerul de colon. Are numeroase publicații științifice ca prim-autor în reviste de mare impact din SUA, Elveția, Marea Britanie, care completează cu succes CV-ul impresionant”, este prezentarea făcută proaspătului medic de conducerea spitalului.

„Pe parcursul rezidențiatului, am acumulat experiență practică bogată la Spitalul Universitar Județean de Urgență „Sfântul Spiridon” Iași, cu o cazuistică personală numeroasă în domeniul Radiologiei convenționale, ecografiei generale și speciale, examinării Computer Tomograf, Imagistică prin Rezonanță Magnetică, adăugând practica ca operator direct în peste 150 de proceduri efectuate în Radiologie Intervențională. Am dobândit experiență practică în numeroase linii de gardă în Spitalul Județean de Urgență “Sfântu Spiridon” Iași, cât și în Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, dar și prin activitatea de colaborare cu centre de imagistică de înaltă performanță din numeroase orașe ale regiunii de Nord-Est a României. Am dezvoltat cunoștințe avansate în ecografia abdomino-pelvină, pleura-pulmonară, tiroidiană, cervicală, testiculară, Doppler carotidian, renal și de vase ale membrelor. Sunt încântat să fac parte din colectivul spitalului bârlădean și sper la o bună colaborare cu cadrele medicale în folosul pacienților”, a transmis medicul Cristian Livadaru. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.