Polițiștii, jandarmii și pompierii au celebrat Ziua Internațională a Femeii oferind flori

De 8 Martie, polițiștii, jandarmii, pompierii și reprezentanții Agenției Naționale Antidrog au oferit pe stradă și în trafic flori și urări doamnelor și domnișoarelor, în semn de apreciere și recunoștință pentru rolul important pe care-l joacă în societate și în viețile noastre.

„Chiar dacă soarele s-a arătat foarte puțin în această dimineață, doamnele și domnișoarele din județul Vaslui, au fost celebrate cu flori de reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne care au încercat să le însenineze ziua și începutul de primăvară”, transmis Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, într-un comunicat în care au arătat că, ieri, de Ziua Internațională a Femeii, cadrele Ministerului Afacerilor Interne, polițiștii, jandarmii, pompierii și reprezentanții Agenției Naționale Antidrog au oferit pe stradă și în trafic flori și urări doamnelor și domnișoarelor, în semn de apreciere și recunoștință pentru rolul important pe care-l joacă în societate și în viețile noastre.

„Activitatea reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne a fost răsplătită cu zâmbete și mulțumiri de doamnele și domnișoarele întâlnite. Ne dorim ca acest demers să rămână o tradiție frumoasă, care să aducă un strop de bucurie în plus în viața femeilor! Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne urează LA MULȚI ANI tuturor celor care sunt soții, mame, bunici, fiice sau surori! Vă mulțumim pentru tot!”, a transmis IPJ Vaslui.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.