Cinci locații pentru dispunerea unor baze de operații pentru situații de urgență în județ

Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat cinci locaţii unde pot fi dispuse baze de operații pentru situații de urgență, în municipiile Vaslui, Bârlad și Huși şi oraşele Negrești și Murgeni.

Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis că baze de operații pentru situații de urgență ar putea funcţiona la Centrul pentru Resurse de Afaceri Vaslui, Centrul de Afaceri Tutova din Bârlad, Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huşi şi Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Negreşti, iar la nivelul oraşului Murgeni a fost identificat un teren cu destinaţia păşune pe care ar putea fi să fie amplasată o bază de operaţii.
În aceeași ședință a fost aprobată lista cu locaţiile în care pot fi asigurate cazarea şi hrana cetăţenilor străini sau apatrizilor aflaţi în situaţii deosebite, proveniţi din zona conflictului armat din Ucraina şi pentru care statul român acordă sprijin şi asistenţă umanitară.
În judeţul Vaslui 18 unităţi de cazare din municipiile Vaslui şi Bârlad şi din comunele Drânceni, Olteneşti, Muntenii de Jos, Perieni, Tutova Ştefan cel Mare şi Zorleni pot oferi 161 de camere cu 330 de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.