Tentativă de suicid nemaivăzută, la Pușcași!

Șocant! Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, din comuna Pușcași, a încercat să se sinucidă folosind o metodă nemaiîntâlnită: s-a împușcat cu asomatorul folosit pentru sacrificarea porcilor din gospodărie. Omul a recurs la gestul extrem în această după-amiază.

„Am fost solicitați să intervenim la Pușcași, pentru un bărbat de 60 ani, cu o plagă craniană prin împușcare cu asomatorul. La primul apel, victima este inconștientă, se pare că este vorba despre o tentativă de suicid. A fost trimisă o ambulanță SAJ B1 cu medic”, a declarat doctorul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

După jumătate de oră, la 17.30, acesta a precizat că victima a fost predată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu diagnosticul de „plagă penetrantă craniană, conștient dar cu deficit motor hemicorp stâng”.

„Astăzi, 24 februarie 2024, la ora 15.51, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Sauca, comuna Laza, județul Vaslui, cu privire la faptul că tatăl său, în vârstă în 58 de ani, și-ar fi  produs o plagă cu un dispozitiv de tip asomator. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, în vederea evaluării stării de sănătate și acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat”, a declarat inspector de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.