Primăria Bârlad: s-au reluat lucrările la trotuarele din Sudul orașului!

Modernizarea trotuarelor de pe Bulevardul Republicii din Bârlad este aproape de final, însă deja câteva echipe de muncitori s-au apucat de lucru, spre sud, și pe partea stângă a străzii Tecuciului. Astfel, cel mai ambițios proiect de modernizare a localității, care prevede și ample lucrări de refacere a Bulevardului Epureanu și a străzii Vasile Pârvan, intră într-o nouă fază. Refacerea trotuareleor de pe Șoseaua Tecuciului, prin montaj de pavele și amenajarea de piste pentru biciclete, se va face din zona Confecții, până în zona Peco – Autobază. 

„Schimbările, în special pe Republicii, sunt evidente. Urmează acum Tecuciului, iar în scurt timp se vor relua și lucrările de asfaltare cu ultimul strat pe străzile care compun inelul de mobilitate. În acest fel, traficul pietonal, cel de biciclete și mai ales cel auto, care cunoaște valori tot mai ridicate de la an la an, vor avea parte de o lucrare unitară, care face lejer legătura cu toate celelalte artere de pe stânga și de pe dreapta Bulevardului Reublicii și care asigură o mobilitate urbană sporită. Toate acestea se întâmplă într-un context benefic pentru municipiu. Și mă refer aici la lucrarile la Varianta de Ocolire, care avansează foarte bine, după cum am anunțat chiar zilele acestea”, a menționat primarul Dumitru Boroș.

Reamintim că lucrările de asfaltare desfășurate la așa-numitul „inel de mobilitate” (Bulevardul Epureanu – Nicolae Bălcescu – Dragoș Vodă – segment Mihai Eminescu – General Vasile Milea – Mihai Viteazu – Colonel Simionescu Sava – Ioan Popescu – Vasile Pârvan) prevăd și refacerea trotuarelor de pe aceste artere. Valoarea Proiectului de Mobilitate Urbană (reabilitare străzi și trotuare, autobuze electrice și construire autobază) depășește 18,4 milioane euro.

4 COMENTARII

  1. Bine ar fi fost dacă asfaltați și strada Corneliu Coposu, locuitorii din zona sunt plătitori de taxe și impozite care sincer le cam plătesc degeaba.
    Lumina pe strada nu,drum asfaltat nu,tomberoane nu,…..desi e o străduță de câțiva metri,nu kilometri

  2. Pe alocuri ,trebuie revenit, sunt părți din trotuare ,care se au lăsat. Proiectul este binevenit,dar calitatea lucrărilor este deficitara.

  3. in proiect figureaza si strada popa sapca dar nu se vede nimic nici canal nici fire ingropate nici trotuare nici
    gauri astupate gauri care figureaza de circa 2 3 ani in urma unor interventii la reteaua de apa Aici ma refer la marele proiect de mobilitate urbana

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.