Târgul Apicol de la Vaslui a ajuns la a ediția a IV-a

Târgul apicol de la Vaslui a ajuns la cea de-a patra ediție și urmează să aibă loc la mijlocul lunii următoare, în perioada 17-18 februarie. Vasluienii vor putea degusta miere pură, polen, propolis, păstură și multe alte produse sănătoase și naturale, dar își vor putea achiziționa și echipamente, unelte și utilaje apicole.

„O călătorie în lumea fascinantă a apiculturii” promit organizatorii celei de-a patra ediție a Târgului Apicol de la Vaslui, care se va desfășura în perioada 17-18 Februarie 2024. Organizat începând din anul 2018, târgul a devenit o tradiție în regiunea Vaslui, la manifestate paerticipând apicultori pasionați, experți și iubitori ai produselor apicole într-un singur loc.

Târgul îmbie prin diversitatea produselor apicole locale prezentate, vizitatorii vasluieni putând degusta miere pură, polen, propolis, păstură și multe alte produse sănătoase și naturale. Fiecare stand va oferi o gamă largă de produse, pregătite cu pasiune și grijă de către producătorii locali.

Mai mult decât atât, pentru cei care se ocupă cu apicultura târgul reprezintă o bună ocazie de a schimba informații, dar și posibilitatea de a-și achiziționa echipamente, unelte și utilaje apicole. „Fie că sunteți un apicultor experimentat în căutarea celor mai noi și inovatoare instrumente sau sunteți la început de drum și aveți nevoie de echipamente de bază, veți găsi tot ce vă trebuie pentru a vă dezvolta afacerea sau pasiunea în domeniul apicol”, transmit organizatorii.

„Pe lângă produsele apicole și echipamente, târgul va fi animat de prezentări și discuții captivante, despre cele mai recente tehnici de apicultură, strategii de îngrijire a stupilor și despre importanța conservării albinelor și a mediului înconjurător. Veți avea ocazia de a învăța de la experți în domeniu și de a vă împărtăși experiențele cu alți participanți pasionați de apicultură.

Indiferent dacă sunteți un apicultor profesionist sau doar începeți să explorați acest domeniu, Târgul Apicol de la Vaslui vă oferă o oportunitate unică de a vă conecta cu comunitatea apicolă locală și de a descoperi cele mai bune produse și instrumente disponibile pe piața apicolă”, spun organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.