Vin Sărbătorile! Vin și petardele… pe la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița cercetează un cetățean moldovean de 26 de ani în mașina căruia au descoperit articole pirotehnice, pe care, deși nu deţinea autorizaţie, voia să le introducă în țară.

Pe 20 decembrie, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, conducând un autoturism înmatriculat în România, un bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova, de 26 de ani.

Cu ocazia controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună de control a descoperit, în interiorul autoturismului, cinci cutii ce conțineau articole pirotehnice.

În urma verificărilor specifice efectuate s-a concluzionat că acesta nu deţine autorizaţie pentru a efectua operaţiuni cu astfel de materiale pirotehnice.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat respectivele produse de pe internet şi că urma să le folosească cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Conform prevederilor legale, produsele, în valoare totală de 300 de lei, au fost reţinute în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.