Marile concerte ale verii, din România!

Începe sezonul estival, perioada concediilor, dar și trei luni de festivaluri și concerte inedite, în România. După anii de pauză din cauza problemelor pandemice, organizatorii au programat numeroase concerte pentru sezonul de vară 2023. Acestea vor avea loc în marile metropole din România, dar și pe litoralul românesc.

Muzica e terapie pentru suflet. Încă de pe vremea lui Pitagora, sunetele au avut, au și vor avea puteri vindecătoare. Totodată, muzica poate acționa direct sau indirect asupra stării noastre de spirit. Sunetele / muzica joacă un rol important inclusiv în industria de gambling. Numeroase jocuri de pacanele se bucură în popularitate și prin prisma coloanei sonore, a poveștii, dar și a graficii. Muzica dă viața universului și ne bucurăm de ea la concerte, festivaluri, spectacole, dar și la filme, jocuri și în multe alte  activități cotidiene.

Organizatorii promit artiști de renume  și experiențe de neuitat în această vară. Acum, dacă totul e stabilit, mai rămâne ca oamenii să-și cumpere bilete, să programeze următoarele vacanțe și să se înzestreze cu chef de distracție. Mai jos aveți lista celor mai importante concerte și festivaluri de vară, din România! Pregătiți-vă de distracție!

SAGA Festival 2023 – 23-25 iunie

Cea de-a treia ediție a festivalului SAGA va fi organizată la București, în perioada 23-25 iunie, la Romaero Băneasa. Printre invitații speciali îi regăsim pe artiștii: Wiz Khalifa, Lil Nas X, Skrillex, Alan Walker, Fisher și mulți alții. La ediția din acest an vor fi cinci scene principale – Source, Heat, Spark, Drift, Bumper Cars, dar și o scenă secretă. Tarifele pornesc de la 247.85 lei, bilet pentru ziua de duminică, și pot ajunge la 440.61 – acces general.

Neversea 2023 – 6-9 iulie

Anul acesta, Neversea va avea loc în perioada 6-9 iulie, pe plaja Neversea din Constanța. Timp de patru zile și patru nopți, fanii muzicii electronice se vor distra pe beaturile DJ-iilor renumiți din întreaga lume. Printre invitații importanți îi regăsim pe Lil Pump, Alok, Timmy Trumpet, Morten. Vor fi artiști și din România, iar aici îi menționăm pe Grasu XXL Live, Nicole Cherry, Spike Live și Stefania, care vor cânta și vor încânta publicul spectator.

Electric Castle 2023 – 19-23 iulie

Domeniul Banffy din Bonțida – Cluj va fi gazda unei noi ediții de Electric Castle. În 2023, festivalul va avea loc în perioada 19-23 iulie. Printre artiștii invitați îi regăsim pe: The Chemical Brothers, Macklemore, Iggy Pop, Sigur Rós, Pendulum, Nothing But Thieves, George Ezra, Tash Sultana, Peggy Gou. Tarifele pornesc de la 267.3 lei pentru Camping Pass și pot ajunge la 1605 lei pentru Premium Pass.

UNTOLD 2023 – 3-6 august

A opta ediție Untold va avea loc în perioada 3-6 august, la Cluj. Imagine Dragons este invitatul special, pentru prima dată în România. Zeci de artiști și sute de mii de fani vor scrie o nouă poveste Untold. Armin revine în forță pe scena Untold și promite un show memorabil. Conform line-up-ului, această ediție Untold va fi una cu adevărat spectaculoasă. Martin Garrix, David Guetta, Armin van Buuren, Alesso și Salvatore Ganacci printre artiștii mult așteptați de fanii Untold.

Summer Well 2023 – 11 august

Din această listă de festivaluri și concerte nu poate lipsi Summer Well, un festival aflat la a 12-a ediție. Va avea loc în perioada 11-13 august pe Domeniul Stirbey, Buftea. Printre artiștii invitați, care vor face spectacol, îi veți putea vedea pe Florence and the Machine, Yungblud, Tom Grennan, 070 Shake, Lime Cordiale, Cassia și Kis Francescoli.

Concluzii

Se anunță o vară plină de concerte și festivaluri, de muzică bună, la care distracția e garantată. Echipați-vă cu chef de distracție și cumpărați-vă biletele din timp pentru a fi siguri că veți profita de reduceri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.