Doi vasluieni, victime ale unui accident colectiv de muncă în Sebeș

Dintre cele trei victime ale accidentului de muncă produs vineri în municipiul Sebeş, prin cădere de la înălţime, doi sunt din județul Vaslui. Ambii au traumatisme cranio-cerebrale și contuzii și se află internați în spital.

Cei muncitori victime ale accidentului de muncă care a avut loc ieri în Sebeș au suferit multiple traumatisme şi contuzii, unul dintre răniţi având şi un traumatism forte toracic cu pneumotorax bilateral, potrivit informaţiilor furnizate de  reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia.
Rănile celor cei trei bărbaţi au fost cauzate prin „cădere de la un nivel la altul, de la circa 6 metri înălţime”, arată reprezentanţii unităţii medicale.

Dintre cei trei pacienți, unul are de 47 de ani și este din judeţul Vaslui, suferind un traumatism cranio-cerebral minor grad 0, contuzie coloană cervico-dorso-lombară, contuzie cot drept cu fractură paletă humerală dreaptă şi traumatism toracic cu contuzie pulmonară.
Cel mai tânăr dintre răniţi, un bărbat de 20 de ani, este tot din judeţul Vaslui și a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral grad 0, traumatism toraco-abdominal şi contuzie bazin şi fracturi.
Un alt pacient este un bărbat din judeţul Cluj, de 39 de ani, și a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral grad 0 cu risc, traumatism forte toracic cu pneumotorax bilateral şi plagă contuză regiunea frontală.

Trei angajaţi ai unei firme din Cluj au fost răniţi, vineri, într-un accident de muncă produs la o societate comercială din Sebeş, în timpul unor lucrări de reparaţii la acoperişul unei hale. La un moment dat, cuşca metalică în care se aflau, manipulată de un motostivuitor, s-a prăbuşit. Căderea de la înălţime ar fi avut loc de la 3,5 metri, potrivit informaţiilor transmise, imediat după accident, de Inspectoratul Teritorial de Muncă şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.