Din august, spitalul bârlădean are un nou medic ORL-ist

De câteva zile, colectivului medical al Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad i s-a alăturat un nou doctor, în speță medicul specialist ORL (otorinolaringologie) Doina Ojog. Este vorba despre o doctoriță tânără (33 ani), originară din Republica Moldova, ce a absolvit cursurile Facultății de Medicină din Chișinău, după care a efectuat rezidențiatul pe ORL la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sfântul Spiridon” Iași. Ulterior, s-a angajat la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Huși, de unde a venit prin transfer la Bârlad. Contractul de muncă a fost încheiat începând cu data de 29 iulie, noua doctoriță „intrând în pâine” imediat, mai exact pe 1 august, când a efectuat prima gardă la spitalul bârlădean.

Odată cu venirea medicului Doina Ojog în cadrul Compartimentului ORL, ce se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratarea afecţiunilor urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii superioare și sinusurilor, pacienții beneficiază de serviciile oferite de medicii Andrian Cuzub (medic specialist) – șeful secției, Eugenia Afteni (medic primar) și Mădălina Vlăsceanu (medic specialist). Fostul șef al secției, doctorul Mihail Mincă, a ieșit la pensie.

Pentru cei care nu știu, specialitatea ORL tratează afecțiunile: nasului (sinuzita, rinita alergică, polipii nazali, perforația de sept nazal, deviația de sept, etc.); gâtului (laringita, faringita, oreionul, amigdalita, etc.); urechilor (otita, eustachita, tinitusul, furunculii canalului urechii, dopurile de sulf, pierderea auzului, leziunile la nivelul urechilor).

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.