CSM Vaslui a început pregătirile pentru noul sezon al Ligii Zimbrilor

La începutul săptămânii, handbaliștii vasluieni s-au întâlnit pentru prima dată în formație aproape completă pentru a începe pregătirile pentru noul sezon. Încurajați de primarul Vasile Pavăl și viceprimarul Cătălin Mândru, handbaliștii sunt optimiști și au ambiții mari.

„CSM Vaslui atacă noul sezon al Ligii Zimbrilor cu gânduri și ambiții mari”, spun chiar cei de la clubul vasluian. Luni, handbaliștii vasluieni s-au întâlnit pentru prima dată în formulă aproape completă, după vacanța de vară, pentru a începe pregătirile pentru noul sezon. La reunirea lotului au fost prezente toate cele patru achiziții făcute de CSM Vaslui, interul stânga Vladyslav Kobzii, interul stânga Maxim Oancea, extrema stângă Rareș Păunică și pivotul Bogdan Păunescu. Au lipsit Răzvan Chiratcu, chemat la lotul de tineret, și portarul Artsem Padasinau, care trebuie să-și încheie demersurile legate de permisul de ședere. Pe banca tehnică se vor afla Bogdan Pralea, antrenor principal, și Sebastian Hagiu, antrenor secund.

„Înainte de antrenament, lotul de handbal a fost vizitat de primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, viceprimarul Cătălin Mândru și o parte din Consiliul de Administrație al clubului, care au ținut neapărat să le adreseze băieților câteva vorbe de încurajare și să primească asigurări că vor avea condițiile necesare pentru a face performanță”, au transmis cei de la CSM Vaslui.

Lotul prezent la reunire: Valentin Petrila, Eduard Cioatã (portari), Andrei Popa, Rareș Păunică (extreme stângã), Gabriel Cumpãnici, Vladyslav Kobzii, Maxim Oancea, Maksym Karamyshev, Amin Yousefinejad (interi stânga), Vlad Hușanu, Silvian Amihãesi, (centri), Dragoș Soare, Vladimir Carali, Alexandru Ionescu, Bogdan Păunescu (pivoți), Florin Acatrinei, Andrei Ciurescu Manea (interi dreapta), Bogdan Cîrchea și Darius Dragon (extreme dreapta).

„Este o provocare atât pentru mine, cât și pentru colegul meu Sebastian Hagiu. Având un nucleu destul de omogen și, odată cu sosirea noilor jucători, trebuie să păstrăm această linie ascendentă pe care o are echipa de handbal CSM Vaslui. Un rol important în obținerea rezultatelor pozitive pe terenul propriu îl va avea susținerea necondiționată a minunaților noștri suporteri. Aștept cu nerăbdare ziua de 11 iulie, dată la care este stabilită reunirea lotului”, declara, la venirea la echipă, antrenorul principal Bogdan Pralea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.