Incendiu la o hală din Huși

Un atelier de asamblare a geamurilor de tip termopan a ars într-un incendiu produs la o hală din municipiul Huși. Pompierii au reușit să salveze atelierul de croitorie și birourile din apropiere. Valoarea estimată a bunurilor salvate este de aproximativ 200.000 lei, iar cea a bunurilor distruse și degradate de circa 10.000 lei.

Pompierii hușeni au intervenit în această după amiază cu trei autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o hală din municipiul Huși, în zona Calea Basarabiei.

Hala afectată de incendiu avea o suprafață de aproximativ 750 metri pătrați, iar la sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu violență într-un atelier de asamblare a geamurilor de tip termopan, existând pericolul de extindere la nivelul întregii hale, unde se mai află un atelier de croitorie și două birouri.

În momentul izbucnirii incendiului, în hală se mai aflau doar trei persoane care s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenție.

Pompierii militari au acționat atât pentru pentru lichidarea incendiului, dar și pentru protecția bunurilor aflate în pericol. După aproximativ 80 minute de luptă cu flăcările pompierii au reușit să lichideze incendiul.

A ars atelierul de asamblare a geamurilor termopan, pe o suprafață de circa 80 metri pătrați. În urma incendiului, unul dintre birouri, precum și o serie de bunuri aflate în interior s-au degradat.

Pompierii militari au salvat atelierul de croitorie și unul dintre birouri. Nu au fost înregistrate victime.

Valoarea estimată a bunurilor salvate este de aproximativ 200.000 lei, iar valoarea estimată a bunurilor distruse și degradate însumează circa 10.000 lei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric (aparate electrice lăsate sub tensiune și nesupravegheate).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.