Ce faci dacă ai chef de o plimbare? Furi o mașină!

Polițiștii hușeni au identificat și reținut un tânăr din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși au documentat activitatea infracțională a unui tânăr în vârstă de 19 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea unui furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În data de 12 septembrie, polițiștii hușeni au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, în noaptea de 10 spre 11 septembrie, autori necunoscuți ar fi sustras de pe strada Florilor din municipiul Huși, un autoturism, pe care l-ar fi utilizat, conducându-l pe drumurile publice și l-ar fi avariat, după care l-ar fi abandonat în locul din care a fost sustras. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat un prezumtiv autor, un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Vaslui. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe 21 decembrie, în baza probatoriului administrat, polițiștii hușeni au luat față de tânărul în vârstă de 19 de ani măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Cercetările sunt continuate de către polițiștii hușeni, în vederea probării întregii activități infracționale a tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.