IPJ: Înscrierile pentru posturile scoase la concurs din sursă externă se apropie de final

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a scos la concurs 3 posturi de agenți de poliție și 13 posturi de ofițeri de poliție prin încadrare directă. Data limită de depunere a cererilor de înscriere însoțite de documentația solicitată, este de 05 octombrie 202,1 până la orele 16:00, on-line la adresa de e-mail: sursaexterna@vs.politiaromana.ro. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile implementare proiecte, secretariat, documente clasificate și arhivă, pregătire profesională, siguranță școlară, criminalistică, investigații criminale, comunicații și informatică, investigarea criminalității economice, financiar și prevenirea criminalității.

În perioada 21 – 29 octombrie 2021, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care se candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă. La data de 6 noiembrie 2021, va avea loc proba scrisă, de tip grilă.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiilor de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui  la link-ul:  https://vs.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.