Weekend cu șoferi minori și/sau fără permis, băuți…

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane care au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălcau prevederile legale în vigoare.

Astfel, sâmbătă, 4 septembrie, la ora 20.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Bârlad aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe un drum public din municipiu, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 27 de ani, din comuna Vinderei. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările sunt continuate de către polițiștii, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Duminică, 5 septembrie, la ora 11.05, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Negrești aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul comunal DC 124, în comuna Băcești, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Bacău, condus de către un minor de 17 ani, din comuna Băcești. În autoturism se mai aflau, în calitate de pasageri, două minore de 11, respectiv 5 ani, surori ale persoanei depistate. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul familiei ar fi fost luat din fața locuinței, fără știrea tatălui său. Cercetările sunt continuate de către polițiștii, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”și ”furtul în scop de folosință”.

Ieri, la ora 03.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Huși aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Calea Basarabiei din municipiul Huși, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 25 de ani, din comuna Duda-Epureni. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate de către polițiștii, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Tot ieri, la ora 03.05, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Huși aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Calea Basarabiei, din municipiu, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 20 de ani, din comuna Tătărăni. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate de către polițiștii, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.