Primarul comunei Pogana s-a sinucis într-o clinică privată din Alba. Suferea de depresie

Primarul comunei Pogana, Cristian Spiridon, a fost găsit spânzurat într-o clinică medicală din județul Alba, vineri seara.

În vârstă de 53 de ani, primarul din Pogana s-a internat la clinica privată de psihiatrie din județul Alba pentru a se trata de depresie, afecțiune care îl afectase profund în ultima perioadă după ce a fost diagnosticat cu o boală grea.

Internat la clinica din județul Alba, Cristian Spiridon a fost găsit spânzurat cu un cablu. Cadrele medicale au solicitat ajutorul unui echipaj SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea sa, fiind declarat decesul.

„În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se fac cercetări pentru a se stabili condițiile exacte în care s-a produs decesul. Din primele verificări, nu sunt supiciuni, fiind vorba de un suicid”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Vestea morții primarului a șocat comuna Pogana.  

Cristian Spiridon a absolvit Facultatea de Zootehnie din Iaşi. Apoi s-a specializat la Școala Superioară de Agricultură „Marcelline” din Luassane. Înainte de a-şi deschide afacerea, Spiridon primise o ofertă de muncă în Canada, însă a ales să rămână acasă şi să îşi îndeplinească visul. Cu afaceri în domeniul zootehniei, Cristian Spiridon a candidat pentru funcția de primar al comunei Pogana pentru prima dară la alegerile locale din 2020. Le-a promis localnicilor că va transforma comunna într-un sat elvețian, așa cum a văzut când a fost la specializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.