Negreștiul are un nou loc de joacă pentru copii

Inaugurat luni de către primar, alături de copii, noul loc de joacă are cățărătoare de plasă, trei tobogane, cățărătoare metalică, cățărătoare de acces în parc, două băncuțe, două leagăne, balansoar, carusel, figurine pe arc, bănci și coșuri de gunoi.

Primăria municipiului Negrești a anunțat inaugurarea unui nou loc de joacă pentru copii, compus dintr-un complex de joacă de metal cu cățărătoare de plasă, trei tobogane, cățărătoare metalică, cățărătoare de acces în parc, două băncuțe, două leagăne a câte două locuri, balansoar cu două locuri, un carusel, două figurine pe arc, mobilier urban format din trei bănci și trei coșuri de gunoi.

Primăria arată că a asigurat iluminatul adecvat pe timp de noapte, stratul de pietriș din zona locului de joacă, gardul colorat, precum amenajarea spațiilor verzi. „Pentru ca bunurile să nu fie distruse, urmează ca parcului să i se acorde o atenție suplimentară, precum și instalarea de camere video de supraveghere”, spune reprezentanții autorității locale.

Investiția este parte a obiectivului de investiție “Reparații și înlocuire mobilier și echipamente de joacă în Parc centrul civic, Oraș Negresti, județul Vaslui”, introdus în Planul anual de investiții al orașului Negrești pentru anul 2021 prin HCL nr. 107 din 31 august 2021.

„Obiectivul de investiție a fost finalizat cât mai repede pentru a putea oferi copiilor ocazia de a se bucura de noul loc de joacă, încă de anul acesta, cât încă mai permite vremea. Finanțarea obiectivului s-a făcut din bugetul local al orașului Negrești. Reamintim că un alt parc din orașul Negresti se află în modernizare, parcul din fața sălii de sport, care în prezent este accesibil publicului datorită lucrărilor realizate: s-au plantat arbori, s-au refăcut aleile, au fost montate piese de mobilier urban precum și aparate de fitness”, au mai transmis reprezentanții Primăriei orașului Negrești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.