Doi bărbați, cercetați pentru infracțiuni cu violență

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reţinut doi bărbați, din localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 23, respectiv 40 de ani, din localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, bănuiți de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, în noaptea de 15 spre 16 august, la ora 04.00, în municipiul Vaslui, în zona unui local de alimentație publică, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, bărbații bănuiți de comiterea infracțiunilor ar fi provocat scandal și ar fi agresat doi tineri, lovindu-i în zona corpului și a capului, cu pumnii și picioarele.

Persoanele vătămate, doi tineri cu vârstele de 17 și 25 de ani, din municipiul Vaslui, au fost examinate medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 3-4, respectiv 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 17 august, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii vasluieni au luat față de bărbații cercetați măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, ieri, aceștia fiind prezentați Judecătoriei Vaslui, cu propunerea dispunerii măsurii arestării preventive, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.